Bakan Eker, beraberinde  Bismil Kaymakamı Harun Başıbüyük, Tepe Belediye Başkanı Ahmet Çelebi ve beraberindekilerle,  Tepe Beldesi aile mezarlığında anne ve babasının mezarını ziyaret edip, dua okudu. Bakan Eker ve Beraberindekiler daha sonra Yapımı devam Tepe Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu. Bakan Eker, Bismil Devlet Hastanesi Baştabibi Uzm. Dr. Vefik Çelebi’den hastane hakkında bilgi aldı.

Kurban Bayramı'nın millete sağlık, başarı, mutluluk, huzur ve barış getirmesini dileyen Eker, Van'daki deprem nedeniyle bayramın biraz buruk geçtiğini söyledi. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilediğini belirten Eker, "Bismilli hemşerilerimizin de ayrıca bayramını kutlamak istiyorum. Bayramın hepimize sağlık huzur ve barış getirmesini diliyorum" diye konuştu.
 

resim-040.jpg

Daha sonra Tepe Beldesi halkı ve esnafların Kurban Bayramını kutlayan Bakan Eker, Esnafları tek tek ziyaret ettikten sonra, Tepe Beldesi Ak Parti binasını ziyaret etti.  AK Parti Belde binasında hem partililer ile hem de vatandaşlar ile bayramlaştı.

Tepe Belediye Başkanı Ahmet Çelebi’den Beldenin sorunları hakkında bilgi aldı.

Tepe Belediye Başkanı Ahmet Çelebi, Tepe beldesinin sorunları dile getirirken, Tepe Beldesinin coğrafi durumu ve Tepe Beldesine 33 köy bağlı olması nedeniyle İlçe olacak durumda olduğunu ifade etti. Çelebi, Ayrıca Tepe Beldesinde Elektrik sorunun giderilmesi ve Beldede 3 bin üzerinde öğrenci olması ile 100 üzerinde Öğretmen ile Yeni yapılan Tepe Devlet Hastanesinin faaliyete geçmesi ile 200’e yakın lojmana ihtiyaç bulunduğunu, Beldede sadece 16 adet  lojman olduğu, acilen lojman yapılması gerektiğinin altını çizdi.

Bakan Eker, Partide halkın sorunlarını dinledikten sonra Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü Sosyal Tesislerinde  kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bayramlaşmak için Diyarbakır’a hareket etti.

resim-047.jpg

resim-054.jpg

resim-065.jpg

resim-084.jpg

resim-087.jpg

 resim-088.jpg

resim-090.jpg

resim-095.jpg

resim-098.jpg

resim-107.jpg

resim-109.jpg

resim-110.jpg

resim-118.jpg

resim-138.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Editör: Haber Merkezi