Bakan Eker ve Beraberindekiler, Bismil İlçe Başkanı Abdulhadi Akaydın'ı ziyaret etti.

 Burada partililere seslenen Bakan Eker, Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin, "Ey Akparti gönüllüleri, Herkesin sandığa gitmesini sağlamamız ve sandıklarda kullanılan oyların kesinlikle heba olmaması için çaba göstermemiz gerekir. dedi.

  Kürt sorununun çözülmesi, annelerin gözyaşının dinmesi ve ocakların sönmek yerine tütmesi için Türkiye'nin siyasi istikrara yönetilmesi gerektiğini ifade eden Bakan Eker, Herkesin hakkına ve hukukuna riayet edilen Kürt'ün, Türk'ün, Arab'ın, Çerkez'in ve Roman'ın da hakkına kavuştuğu, eşit derecede saygı duyduğu bir sistemin bir rejimin oluşması gerektiği söyledi.

4.20140809231156.jpg

 Bölge ülkelerde yaşayan mazlumların umudu Türkiye olduğunu ifade eden bakan Eker, Türkiye daha istikrarlı duruma gelmesiyle Ortadoğu'da sorunlarını çözümünde daha etkili bir rol oynayacağı ifade etti. Eker, Onun için sadece biz değil onların da beklentisi ve umudu Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın Cumhurbaşkanı seçilmesidir. Diye konuştu.

BAYRAK İNDİRME OLAYI

Bayrak indirme olayının, toplumu rahatsız eden bir gelişme olduğunu ifade eden Eker,  "2. Taktik Hava Kuvvetleri’nin arazisinde bayrak indirme olayına karıştığı anlaşılan Ömer M. bugün saat 14.30 sıralarında Diyarbakır’da yakalandı. Bayrak indirme olayı açık bir provokasyon ve menfur bir saldırıydı. Toplumun değerlerini rahatsız eden bir saldırıydı bu olayı kınıyoruz. Emniyette sorgusu devam ediyor gereği yapılıp adalete teslim edilecek" diye konuştu.

1.20140809231049.jpg

AKAYDIN, PARTİLİLERİN ÇOK ÇALIŞMASI LAZIM

Türkiye'ye yıllarca yapılmayanların AK Parti hükümeti döneminde yapıldığını ifade eden Bismil Ak Parti İlçe başkanı Abdulhadi Akaydın, yaptığı açıklamada, partililerden çok çalışmaları, herkesin kapısına giderek Ak parti hükümetin bölgemiz için ne kadar önemli olduğu, yapılan ve yapılacak olan hizmetleri anlatması gerektiğini kaydetti.

Çok sayıda partili vatandaşın katıldığı ziyaret sonrasında kalabalık Bakan Eker’e ve Ak parti Bismil İlçe Başkanı Abdulhadi Akaydın’a  sevgi gösterisinde bulundu.

Editör: Haber Merkezi