AK PARTİ İSTANBUL MİLLETVEKİLİ VE AK PARTİ BAŞKAN YARDIMCISI MEHMET MEHDİ EKER'İN BAYRAM MESAJI

Eker, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, küskünlerin barıştığı, kırgınlıkların ve hasretliklerin sona erdiği bir bayramın daha milletçe idrak edildiğini belirterek, "Kurban Bayramı'nın aziz milletimize, İslam dünyasına ve tüm insanlığa barış huzur ve mutluluk getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Bu mutlu günde yollar kan gölüne dönmesin, sevdiklerinize acı haber ulaşmasın, bayramınız bayram olsun" ifadesini kullandı.

Onlarca medeniyetin gelip geçtiği bu topraklar üzerinde 12. yüzyıldan sonra ecdadın, sevginin, hamiyetin, vicdanın ve vefanın iç içe geçerek somutlaştığı hürriyet ve adaleti esas alan bir medeniyetin ortaya çıktığını bildiren Mehdi Eker, bu medeniyetin devleti sevk ve idare edenlere yüklediği en önemli ilkelerden birinin "milleti yaşat ki devlet yaşasın" fikri olduğunu vurguladı.

 

ALİ İHSAN MERDANOĞLU’DAN BAYRAM MESAJI

Akparti eski milletvekili ve Şimdi Ak parti Mus, Bitlis Koordinasyon  Başkanı Ali ihsan Merdanoğlu Kurban bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Aynı zamanda bayramlar bir kavuşma, kucaklaşma ve gönül kazanma fırsatıdır. Muhtaçlara el uzatılan, toplumca sevinç ve umut dağıtılan, paylaşmanın mutluluğunu yaşatan, sadakatin, fedakarlığın simgesi olan yine Kurban ve Kurban Bayramıdır.

Bu Bayram da kucaklaşacağız, kurbanlarımızı paylaşarak sevinçleri çoğaltacağız. Evini, sevdiklerini geride bırakmış, vatan hasreti duyan göçmen kardeşlerimizle de yine içi içe, yan yana olacağız.Sevginin, hoşgörünün, yardımlaşma duygusunun oluşturacağı kardeşlik ikliminin tüm insanlığa ulaşmasını, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesini, hoşgörü ve kardeşliğin tüm yurda dağılmasını diliyorum.

Hac ibadeti için kutsal topraklarda olan vatandaşlarımızın da ibadetlerinin ve kurbanlarının kabul olmasını temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle başta hemşehrilerimin, ülkemin ve İslam aleminin Kurban Bayramı kutluyor, tüm insanlığa ve ülkemize sağlık, huzur ve barış getirmesini diliyorum" ifadelerine yer verdi

 

 

AK PARTİ BİSMİL İLÇE BAŞKANI ABDULHADİ AKAYDIN, KURBAN BAYRAMI DOLAYISI İLE BİR KUTLAMA MESAJI YAYINLADI.

AK Parti Bismil İlçe Başkanı Abdulhadi Akaydın, Kurban Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınladı.

Akaydın, mesajında; "Kurban, yakınlaşma, yakın durma anlamlarına gelir. Son zamanlarda milletçe yaşadığımız sıkıntıları ve hemen ardından oluşan birlikteliği düşündüğümüzde Kurban bayramı her zamankinden daha anlamlı olmuştur. Milletçe barış içinde, birlik içinde yaşamanın ne kadar kıymetli olduğunu çevremizdeki savaşların getirdiği acılardan ibretle öğreniyoruz. Huzur içinde, bayram havasında, inancımıza ve geleneklerimize uygun bir Kurban Bayramı yaşanmasını temenni ediyorum. Kurban bayramının Bismillimize, şehrimize, ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini diliyorum.

 

HÜDA PAR BİSMİL İLÇE TEŞKİLAT BAŞKANI ALİ BİLMEZ'DEN BAYRAM MESAJI

Hür Dava Partisi Bismil İlçe Teşkilatı yayınladığı Bayram mesajında bayramın İslam coğrafyası başta olmak üzere insanlığa huzur getirmesi temennilerinde bulundu.

Hür Dava partisi Bismil İlçe teşkilatı başkanı Ali Bilmez yayınladığı bayram mesajında  “Kurban bayramının İslam ümmetinin birlik beraberlik ve vahdetine vesile olmasını rabbimizden diliyoruz”  denildi

Mesajın devamında, “Kurban bayramında ve hac ibadetleri hürmetine aramızdaki bu parçalanmışlığın, tefrikanın, güçsüzlüğün, ataletin, gafletin üzerimizden gidermesini yüce Rabbimizden niyaz ediyoruz”

Bayram mesajında ayrıca zulüm altında bulunan İslam coğrafyası başta olmak üzere tüm insanlığa huzur ve bereket getirmesini rabbimizden diliyoruz denildi.

MEMURSEN BAŞKANI METİN ÇELEBİ KURBAN BAYRAMI MESAJI

Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınız kutlu olsun.

Gönüller bir olsun bu mübarek ayda düşüncelerimiz hem fikir olsun Allah'ın yolunda, hayırlara vesile olsun bu mutlu gün tüm Müslümanlara Kurban Bayramı'nız mübarek olsun canım dostlarıma.

Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah'a sonsuz şükürler olsun Kurban Bayramı mubarek olsun.

 

BİSMİL İSLAMI STK'LAR KURBAN BAYRAMI MESAJI

Değerli Bismilli hemşerilerim Mübarek Kurban Bayramınızı en kalbi duygularımla tebrik ederim. Bu mübarek Kurban Bayramı başta bölgemizde, ülkemizde ve İslam Ümmetinde yaşanana bu zor, sıkıntılı ve zulmün zirve yaptığı bu dönemde bir an önce kurtulmalarını ve İslam ümmetini, son kalesi olan ülkemiz (Türkiye) üzerinde şer odaklarının (Ecnebi devletleri ve içimizdeki bölücü ve vatan hainleri) yapmış oldukları oyunların bertaraf olmasını, 15 Temmuz ruhuyla yeniden dirilişe geçerek huzurun, güvenin ve istikrarın sağlanmasına ve ülkemizin İslam ümmetine bayraktarlık yapmasına vesile olmasına yüce Mevla’mdan temenni ederim. Bu mübarek bayramların İslam kardeşliğine, Hz. Adem’in çocukları olan iki kardeş millet olan Kürt ve Türk halklarının kardeşliğini pekiştirmesine ve uhuvvetlerini güçlendirmesi ve birlik beraberliğini ebede sürdürmesine vesile olur inşallah.

Atamız Hz. İbrahim’de bize İslam alemine kalan bu mübarek ibadeti ifa eden Bismilli kardeşlerimizi Allah rızası için keseceğini kurbanlarını kabul edilmesini Cenab-ı Haktan dilerim.

                                                                              Bismil İslamı STK'lar adına

                                                                                              Mehmet Şerif ARAS

 

BİSMİL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ AYDIN AK BAYRAM MESAJI

Bayramlar, insanların kardeşçe kucaklaştıkları, birbirlerine olan sevgi ve saygılarının perçinlendiği günlerdir. Kardeşlik ve dayanışma duygularını geliştirmesi umuduyla, eğitim camiamız başta olmak üzere tüm halkımızın ve İslâm aleminin Kurban Bayramını kutluyor; sağlık, başarı ve mutluluk getirmesi dileklerimle saygılarımı sunuyorum.

Aydın AK             

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ

 

ŞÜKRÜ ÖZGÜÇ ÖZGÜÇ SURUCU KURSU

“Kurban Bayramı tüm İslam Alemine kutlu olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin. Kurban Bayramınız hayırlara vesile olsun. İyi Bayramlar...”

Bu mübarek bayramda kalplerinizde barış, gözlerinizde umut, etrafınızda sevgi olsun. Kurban Bayramınız Mübarek Olsun.”

 

HIDIR BEYDAĞ İSLAMI STK KURBAN BAYRAMI MESAJI

Mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder hayırlara vesile olmasını dileriz. Bu hayırlı günde dualarınız kabul olsun. Dualarınızı eksik etmeyin…

Mübarek Kurban Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dileriz. Mutlu Bayramlar...

 

Editör: Haber Merkezi