Muş'un Bulanık İlçesine bağlı Kırkgöze köyünde yaşayan Aydın ailesinden 7 kişi, çeşitli tarihlerde köpekların saldırısına uğradı.

Son olarak okul çıkışı bir köpeğin saldırısına uğrayan İlköğretim Okulu 3'üncü sınıf öğrencisi 10 yaşındaki Cemil Aydın'ın sol elinin orta parmağı koptu. Muş Devlet Hastanesine kaldırılan Cemil Aydın'ın parmağı yerine dikildi.

Bulank ilçesine 17 kilometre uzaklıktaki 40 hane, 400 nüfuslu Kırkgöze Köyünde yaşan Akime- Mehmet Aydın'ın 9 çocuğundan 7'si, çeşitli tarihlerde köpeklerin saldrısına uğrayarak yaralandı. Son olay geçen hafta meydana gledi. Okuldan evine gitmekte olan Cemil Aydın, sahipsiz bir köpeğin saldırısına uğradı. Köpek, Cemil Aydın'ın sol elinin orta parmağını ısırarak kopardı. Cemil Aydın, kopan parmağı ile birlikte götürüldüğü Muş Devlet hastanesi Plastik Cerrahi Servisi'nde ameliyat edildi.

Köpeklerden çektikleri kadar hiçbir şeyden çekmediklerini söyleyen 45 yaşındaki baba Mehmet Aydın şöyle konuştu:

"Her yıl bir çocuğum köpek saldırısı sonucu yaralanıyor. İlk olarak Vedat (14), sonra Yakup (16), Habip (12), Mahmut (15), Yıldız (13), Hatice (9) ve son olarak Cemil köpek saldırısına uğradı ve yaralandı.

Bulanık Belediye Başkanından ricamız bu köpeklere bir çare bulsun. Bizim ailenin dışında birçok kişi köpeğin saldırısına uğradı. Artık biri ölmeden önlem alınsın."

Editör: Haber Merkezi