Bismil Ziraat Odası Başkanlığı seçimleri için yarış başlarken, Şubat ayında gerçekleştirilecek olan seçimler için çalışmalarını sürdüren Muzaffer Avşar, Bismil Haber Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, ciddi projelerle çiftçilere üretimde hem de pazarlama noktasında katkı sağlayacaklarını belirterek, Başkanlığa talip olduğunu söyledi. Seçim sürecinde bütün çiftçilerden destek beklediğini ifade eden Muzaffer Avşar, ses getirecek projeleri olduğunu belirtti.

ÇİFTÇİLERE ÜRETİMDE HİZMET

Şubat ayında gerçekleştirilecek olan Bismil Ziraat Odası Başkanlığı seçimleri için çalışmalarını sürdüren Muzaffer Avşar seçimden zaferle çıkması neticesinde ilçede gerçekleştirecekleri projeler hakkında bilgilerde verdi. Ziraat Odası Başkanlığını çiftçi eğitim merkezi ve çiftçilerin her türlü sorunları ile ilgilenen bir kurum haline getireceklerini belirten Avşar, ciddi projelerle çiftçilere hem üretimde hem de pazarlama noktasında katkı sağlayacaklarını kaydetti.

SES GETİRECEK PROJELER

Ben ve ekip arkadaşlarım odamızı hak ettiği yere getirmek için Bismil Ziraat Odası’na talip olduğunu ifade eden Avşar, Eğer zaferle çıkarsak,  Çiftçilerimiz için, 1 adet Laboratuvar, 1 Ambulans, 1 Cenaze arabası, alacağız. Bütün muhtar ve çiftçileri çağıracağız. Oda masrafları siz hesaplayın, onlar hesabı yapacak. Yanı Örnek ÇKS 100 dönüm şimdi 60 TL alınıyorsa %200 indirimle 20 TL alınacak. Burada Çağrıda bulunuyorum. Eğer bu indirimi yapmasak, bir çiftçi bile gelip sen sözünü yerine getirmedin. Diye Beni odadan kaldırabilir. Görevime son verebilir. Diye konuştu.

ÜRETİCİNİN YÜZÜ GÜLECEK

Bismil Ziraat Odası Başkan Adayı Muzaffer Avşar, her zaman köylünün ve çiftçinin hizmetinde olacaklarını belirterek, üreticinin yüzünü güldüreceklerini bu güne kadar yapılmayanları üreticilerle Bölgede bir ilke imza atacaklarını söyledi. Özellikle Bismil Silvan tarafı ve Barava tarafında bulunan toprakların suya kavuşması için var gücümüzle çalışacağız. Bismil’de sulama kanalları ve barajların bitmesi için gerekli çalışmaları yürüteceğiz. Diye konuştu.

Avşar, Diğer adaylar ada başarılar diliyorum. Dedi.

Editör: Haber Merkezi