A Milli Futbol Takımı, Slovakya ile oynadığı hazırlık karşılaşmasını 2 - 1 kaybetti. Bursa Atatürk Stadı'nda oynanan maçta Türkiye'nin tek golünü 85. dakikada Ömer Toprak kaydederken, Slovakya'nın gollerini 24. dakikada Weiss ve 39. dakikada Stoch kaydetti.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca mücadele 2 - 1 Slovakya'nın üstünlüğünde sona erdi.

BAKAN SUAT KILIÇ TRİBÜNDE

Türkiye ile Slovakya (A) Milli Futbol takımları arasında oynanan hazırlık maçını Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç da izledi.

Kılıç, Bursa Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmayı şeref tribününden Bursa Valisi Şahabettin Harput ile takip etti. Yeni seçilen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Milli Takımlar Komitesi Başkanı Selim Koray ile üyeler Fethi Heper ve Ergun Tekin de maç için şeref tribününde yerlerini aldı. Eski içişleri bakanlarından Mehmet Ağar da maçı izlemeye geldi.

TRİBÜNLER BÜYÜK ÖLÇÜDE DOLDU

Bursalı futbolseverler, A Milli Takım'ın Slovakya ile oynadığı özel maça büyük ilgi gösterdi.

Bursa Atatürk Stadı'nın tribünleri büyük ölçüde dolarken, taraftarların yanlarında Türk bayrakları getirdikleri gözlendi. Bursalı futbolseverler, ay-yıldızlı futbolculara da büyük ilgi gösterdi. Özellikle yurt dışında top koşturan Nuri Şahin ve Mehmet Topal ile takım kaptanı Arda Turan büyük alkış aldı. Taraftarlar, bu üç Oyuncu başta olmak üzere tüm futbolcuları tribünlere çağırarak ''yumruk şov'' gerçekleştirdi.

Taraftarlar, Slovakya kadrosunda yer alan, ancak yedek soyunan Bursasporlu Oyuncu Stanislav Sestak'ı da unutmadı. Taraftarlar Sestak'a da ''yumruk şov'' yaptırdı.

DEMİRÖREN'E TEPKİ

Bursalı futbolseverler, TFF Başkanı olan Yıldırım Demirören aleyhine tezahürat yaptı.

Tribünlerde sık sık, ''Yeter Yıldırım Demirören yeter'', ''Tüpçüden başkan olmaz'' tezahüratları duyuldu.
SLOVAKYA'DA TANIDIK İSİMLER

Fenerbahçe'den Miroslav Stohc ile Kayserispor'dan Peter Pekarik Slovakya formasıyla ilk 11'de Türkiye karşısında forma giydi.

Bursaspor'dan Sestak, Trabzonspor'dan Marek Cech ve Beşiktaş'tan Filip Holosko, Slovakya Teknik Direktörü Michal Hipp tarafından yedek soyunduruldu.

BURSA'DA 8. MİLLİ HEYECAN

Türk Milli Takımı, bu akşamki Slovakya karşılaşmasıyla birlikte Bursa'da 8. maçına çıktı.

Ay-yıldızlı takım, şimdiye dek Bursa Atatürk Stadı'nda oynadığı 2'si özel 7 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi aldı.

 

 

Editör: Haber Merkezi