İhtiyaç sahibi ailelerin ekmek ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına geçtiğimiz günlerde başlatılan "Askıda Ekmek" kampanyasına Diyarbakır'daki bazı fırınlar destek verdiler.

MHP Diyarbakır İl Kadın Kolları da merkez Sur ilçesi Gazi Caddesi üzerindeki bir fırına ekmek bırakarak, kampanyaya dikkat çekti.

Burada toplanan partililer adına basın açıklaması yapan Arzu Avcıl, Askıda Ekmek kampanyasına katkıda bulunmak amacıyla toplandıklarını söyledi.

Avcıl, "Milliyetçi Hareket Partisi olarak, tüm illerde yaygınlaşmaya başlayan Askıda Ekmek projemiz, bütün illerde devam etmektedir. Diyarbakır'da da tam hızla devam edecektir. Amacımız, ihtiyaç sahibi olan insanlara katkı sağlamak ve bütün vatandaşlarımızın bize bu konuda destek vermesi için çaba göstermektir. Konuyla alakalı bir slogan oluşturduk. 'Bir ekmek kendimize, bir ekmek askıya.' diyerek Diyarbakır İl Kadın Kolları adına bu projede bütün herkese destek vermek istiyoruz." dedi.

Bütün vatandaşların bu kampanyaya destek vermeleri çağrısında bulunan Avcıl, "Bundan sonra Diyarbakır'daki bütün fırınlarda bir ekmek alırken bir ekmek de askıya bırakmak istiyoruz. Lütfen hep beraber bunu yapalım." ifadelerini kullandı.

Açıklamanın ardından Avcıl, askıdaki ekmekleri vatandaşlara dağıttı.

Editör: Haber Merkezi