Bismil’den Aziz Arslan, Hacı Kemal Arslan, Coskun Arslan, Ziver Arslan ve Şehmus Arslan’nın değerli abisi Attilla  Arslan’nın vefatı dolayısıyla Arslan Ailesi taziyesi için teşekkür mesajı yayımladı.

 

TEŞEKKÜR MESAJI 

 

Değerli aile büyüğümüz, Attilla Arslan’nın vefatı vesilesiyle; tüm eş, dost, akraba ve hemşerilerimiz gerek cenaze törenine, taziyeye ve gerekse telefonla arayarak bizleri bu acı günümüzde yalnız bırakmadılar. 

 

Arife günü kalp krizi sonucunda kaybettiğimiz degerli ağabeyimiz Atilla Arslanın üzüntüsünü yaşamaktayız. Bütün dünyada etkisi olan covid 19 sürecine rağmen bizleri büyük yakınlık ve kalabalıkla karşılayan, Degerli Bismilli hemşerilerimize Dostalarımıza ve akrabalarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. 

 

Uzaktan yakından cenazemize ve taziyemize katılan, mesaj gönderen, telefonla başsağlığı dileyen, internet aracılığı ile mesajını ileten, definden önce ve sonra yanımıza gelip acımızı paylaşan, Türkiye'nin her yerinden dualarını esirgemeyen akrabalarımıza, dostlarımıza, arkadaşlarımıza, hemşerilerimize ailemiz adına çok teşekkür ediyoruz. 

 

Bizlerde bu teveccühe layık olmak için hizmet etmeye devam edeceğiz. Allah razı olsun. 

Cümle geçmişlerimize Allah'tan rahmet, herkese sağlık ve afiyet dileriz…" 

 

  Teşekkür Edenler Arslan Ailesi adına Kardeşleri: 

Aziz Arslan ,H.Kemal Arslan, Coskun Arslan, Ziver Arslan, Şehmus Arslan

Editör: Haber Merkezi