Bismil İlim Yayma cemiyeti başkanı Aras,  15 Temmuz gecesi feto çetesi Ülkemize, Cumhurbaşkanımıza ve milli iradeye karşı alçakça bir saldırıya kalkıştılar. Bu mübarek Cuma gecesinden yüzlerce insanımızı acımasızca katledip şehit ettiler, binlercesini yaraladılar. Bu imanlı milletti korkutacaklarını sandılar… Bu milletin şanlı tarihini bu alçaklar unuttuklarından ötürü darbeyi başaracaklarını sandılar. Oysa bu kahraman millet bu halkın tarihinde binlerce şerefle direnişleri mevcuttur. O gece bu şanlı millette yenide tarihe altın harflerle bir destan yazdı. Tıpkı Bedir’de bedrin aslanları gibi, kutül amr zaferi gibi, Kudüs aslanı Selahaddin gibi,  İstanbul’un fatih, fatih sultan Mehmet gibi yenide dirilişe yenide şahlanışa geçtiler ve  bu alçak darbeci fetoyu darmadağın edildi. Dedi.

Bu darbe millettin oyuyla gelen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN şahsına, ülkemize, milletimize ve milletin iradesine karşı çıktıklarını ifade eden Bismil İlim yayma Cemiyeti başkanı M.Şerif Aras, Yapılan kalkışma aslında birliğimize, kardeşliğimize saldırılmıştır. Ama bu millet darbeye karşı büyük bir diriliş, yeniden şahlanış ve yenide doğuşu yaşıyor. Biz bu topraklarda var oldukça bu alçak piyon darbeci feto ya darbe ve onların oyunlarına asla müsaade etmeyeceğiz ve bu millet etmeyecektir. Bizler İslam dini, bu toprakları bu milletin sevdalısı olan sivil toplum kuruluşları olarak oynanan oyunu çok net görüyor bu kirli senaryoyu çok yakında takip ediyoruz.Allah’ın izniyle Bu günler geçecek ve adalet yerini bulacak. Ama hiçbir şey eskisi gibi olmayacak, ülkemiz daha güzel daha güçlü daha mutlu olacak. Bunu için güveneceğimiz iki şey olduğunu hiç unutmayacağız.

  1. Allah’ın lütfu ve yardımı…
  2. Millettin feraseti.

Tarihe baktığımızda 15 Temmuz gecesi sokaklara inerek alçak teröristlerin yapmak istediği silahlı darbeyi engelleyen bir millettin üyesi olduğun için kendimizle gurur duyacağız. Dedi.

ÇOCUKLARIMIZIN ELİNDE TUTUP MEYDANLARA İNDİK.

Aras, konuşmasının devamında, Bizler bugünlerde çocuğumuzun elinde tutup darbecilere karşı meydanlara geldik. Bak yavrum bizler darbeyi böyle yıktık. ola ki; sizlerin yaşamınızda böyle bir girişim olursa ecdadınızı örnek alın ve darbecilere Osmanlı tokattı ve Osmanlı torunu Recep Tayyip Erdoğan’ın tokadını attın millet nasıl tokat attığını görsünler. Buna millet iradesi denir. Elleriyle tankı topu durduran güç, işte süper güç budur. Tarihi Allah yazar Biz sadece nerede duracağımızı karar veririz. Diye konuştu.

DARBECİLERE KARŞI BİSMİL’DE BEDEL ÖDEDİ.

Bismil İlim Yayma cemiyeti Başkanı M.Şerif Aras, Bu günler geçer, bu günlerden geriye kalan, hainlerin ihaneti, bu aziz milletin onuru ve şerefi kalır. Darbeye karşı sadece Türkler sokaklara çıkmadı. Kürtlerde sokaklara indi. Hala sokaklardadır.  Darbeye karşı Bismil’de bedel ödedi. Kardeşimiz Bismilli Mehmet Karaaslan İstanbul Boğaziçi köprüsünde darbecilere karşı direnirken, şehit oldu. Allah şehadetini kabul etsin. Diye konuştu. 

Editör: Haber Merkezi