Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, basın toplantısında, Iğdırspor maçına bölge illerinden de yoğun talep olduğunu söyleyerek,

''Iğdır maçı biletleri 1 saate tükendi. Menemenspor ile oynaycağımız  şampiyonluk maçına ünlü simalar da gelecek. Emniyet Müdürlüğü ve belediyeden aldığımız bilgilere göre hafta sonu Amedspor-Iğdırspor maçı için Diyarbakır'a il dışından 1 milyon kişi gelecek Şu an belediye ile görüşüyoruz.

Park Orman ve Kent Meydanı’nda dev ekranlar kurulacak. Bu alanlarda yüzbinlerce taraftar maçı izleyebilecek.' İstiyoruz ki bu maçı 400-500 bin insanla beraber izleyelim fakat öyle bir imkanımız yok. Maalesef oraya sadece 35 bin kişi girebilecek.

Bu konuda taraftarımızdan, camiamızdan özür diliyoruz. İnşallah maç sonunda uygun alanlarda o kutlamalarımızı tekrardan yaparız. Taraftarımızdan ricamız maçtan sonra sahaya inmesinler. Kutlamalarımızı, şampiyonluk kutlamalarımızı Menemen maçına bırakacağız.

Kupa törenimizi de Menemen maçına bırakacağız. O sebepten dolayı sahaya indikleri takdirde saha kapatma cezası alırız.'' dedi.

Muhabir: İrfan Gültekin