Amedspor, son yılların en önemli müsabakalarından birisine çıkıyor. TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 74 puanla lider olan ve şampiyonluğun en büyük favorisi olan yeşil, kırmızı, beyazlı Diyarbakır ekibi, 71 puanla ikinci sırada bulunan şampiyonluk yolundaki en önemli rakibi Kastamonuspor 1966 ile 14 Nisan Pazar günü saat 15:00’da Kastamonu Gazi Stadyumu’nda karşılaşacak. Lider Amed, maçı kazanması durumunda şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj elde edecek. Maç Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) YouTube kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Diyarbakır ve Çınar’da dev ekranlardan canlı yayınlanacak

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, deplasmanda Kastamonuspor ile karşılaşacak Amedspor maçını taraftarların Diyarbakır’da izlemesi için kentin 2 farklı noktasına dev ekranlar kuracak.

Kent Meydanı ve Park Orman’da kurulacak dev ekranlarda futbolseverler, maçı canlı olarak izlemenin keyfini yaşayacak.

Çınar Belediyesi, Çınarlıların Amedspor maçını canlı ve toplu halde izleyebilmeleri için Nûjiyan Parkı’nda dev ekran kuracak.

Bismil’de de dev ekran kurulsun talebi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve Çınar Belediyesi’nin hamlelerinin ardından gözler Bismil Belediyesi’ne çevrildi. Sosyal medyada organize olan çok sayıda Bismilli vatandaş, Amedspor maçının Bismil’de de dev ekrandan yayınlanması için çok sayıda paylaşım yaptı. Paylaşımlarına Bismil Belediyesi ve Bismil Haber’i de etiketleyen Bismilli Amedspor severler, Bismil Meydan Parkında dev ekran kurulmasını ve maçın burada canlı yayınlanmasını talep ettiler.

Editör: Hamdullah Çetin