İbrahim Tatlıses uzun süre sonra ilk kez konuştu: "Şimdi kim dostum kim dostum değil anladım. Allah izin verir de ekrana çıkarsam bunu herkesin yüzüne haykıracağım."

İbrahim Tatlıses bir televizyon kanalında yayınlanan bir canlı yayına telefonla bağlandı. Burada birbirinden ilginç açıklamalar yaptı. Yayına ilk bağlandığında Tatlıses, "Kendimi tutamıyorum ağlamamak için dedi. Elimde değil ağlamamak" dedi.

Tatlıses, sözlerine şöyle devam etti: "Allah bana ikinci bir şans verdi, dostu düşmanı tanıma fırsatı verdi. Şimdi kim dostum kim dostum değil anladım. Allah izin verir de ekrana çıkarsam bunu herkesin yüzüne haykıracağım. Almanya'ya gitmeden önce Ankara'ya tedaviye gitseydim şimdi koşardım. Şu anda her şey süper. Allah hepimizi, herkesi bağışlasın.

Ben hasta değilim, terapi görüyorum. Bu hastanede hepimiz terapi görüyoruz. Hak doğrunun yanındadır. Düşünsenize biz yara alıyoruz şoför yara almıyor. Yara almadı ki bizi hastaneye yetiştirdi. Allah'ın varlığına bir kez daha inandım. Allah'ın insanları koruduğunu bir kez daha inandım".

DÜĞÜN ERTELENDİ

20 Ocak'ta yapılacak olan düğünün tarihini değiştirdiğini ifade eden Tatlıses şunları da ilave etti: "Düğünümde ben de şarkı söyleyeceğim. Tarih sürpriz. Bir tek Sibel Can şarkı söyleyecek düğünde. Herkesi ayakta karşılayacağım. Sibel Can'ın şarkılarıyla dans edeceğiz"

TATLISES'E GÖRE ŞARKILARI CİĞERİNDEN OKUYAN İSİMLER

Bu arada Tatlıses, Mucize isimli albümünde Kurtlar Sofrası isimli bir parçasının olduğunu, sözlerin, Ayla Çelik'in yazdığını söyleyerek şarkının sözlerini okudu. Tatlıses, şarkıyla ilgili olarak da "Ben bunu kaç kere dinlediysem her seferinde ağladım" derken şöyle devam etti: "Ben Allah'ın mucizesiyim. Sinan Akçıl kardeşim de Mucize diye bir şarkı yaptı. Mucize gibi geleceğiz Allah'ın izniyle. Yeniden şarkı okurken çok güzel şeyler hissediyorum. Birkaç şarkıcı vardır şarkı okurken ciğerinden okur, ben, Bülent Ersoy, Sibel Can ve Ebru Gündeş o isimler."

İŞTE KURTLAR SOFRASI'NIN SÖZLERİ

"Yiyecek lokmamız varmış çok şükür

Rabbimin takdiri bu böyle

Ağlama garip anam ağlama dik duır

Ağlayıp da beni gücendirme

Ben daha ölmedim, ben daha bitmedim

Ben daha son sözümü söylemedim

Kurtlar Sofrası'nda oturduysam eğer

Hesabımı kendim ödedim"

 

Habertürk

Editör: Haber Merkezi