AÇILIŞA DAVET ETTİ.

AK Parti Bismil İlçe Başkanı Abdulhadi Akaydın, Başbakan vekili, yardımcısı Arınç ve beraberindeki bakan ve milletvekili adaylarının Bismil İlçesindeki bir dizi açılış programıyla ilgili yaptığı açıklamada,  Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker ve Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Ak Parti milletvekili adayları 12 Mayıs (yarın) saat 13:30’da Bismil Ak parti İlçe Başkanlığını ziyaret edecek, İlçe Başkanlığın ziyaretinden sonra, Esnaflarımız ziyaret edilecek ardından Akpınar mahallesi Özgürlük bulvarı üzerinde bulunan Ak parti seçim bürosu açılışı yapılacak. Halka hitap edilecek. Daha sonra Bismil isapınar (köyü) mahallesinde Kuruçay barajı, Başlar barajı ve kralkızı-Dicle Cazibe sulaması 4. Kısım şebeke inşaatı temel atma merasimi ve ardından Tepe beldesi esnaf ziyareti edileceği ifade eden İlçe Başkanı Akaydın, Partili veya partisiz tüm Bismil halkını açılışlara davet etti.

BİSMİL’İN VERİMLİ TOPRAKLARI SUYA KAVUŞMAYI BEKLİYOR.

Bismil ilçesinin verimli topraklara sahip olduğunu ifade eden Ak Parti İlçe Başkanı Akaydın, Bismil yaklaşık 1 milyon 600 bin dönüm araziye sahip olup, ancak %30 sulanabilir durumdadır. Yarınki  Kuruçay barajı, Başlar barajı ve kralkızı-Dicle Cazibe sulaması 4. Kısım şebeke inşaatı temel atma merasimi  ile, Güneydoğu Anadolu Projesi (GAP) kapsamında, 4 sulama barajı ile yaklaşık 400 bin dekar tarım arazisi suyla buluşturulacak. Dedi.

BİSMİL’DE TOPRAKLAR SUYA KAVUŞTUĞUNDA BİSMİL GELİRİ KATLANACAK.

Bismilli üretici ve çiftçilerimiz yıllardan beri bu topraklarda daha iyi tarım faaliyetlerinin yapılabilmesi için bu sulama tesislerinin inşa edilmesini beklemekte olduğunu ifade eden Bismil Ak parti ilçe Başkanı Abdulhadi Akaydın, Ak parti Hükümetinin yoğun destek ve katkılarıyla bu tesisler kısa sürede bölge üreticimizin hizmetine sunulacaktır. Dedi.

Sulama barajları ile şebeke inşaatını tamamlanmasıyla yaklaşık 400 bin dekar alan suya kavuşacak ve 51 bin 100 kişiye istihdam sağlanacağı ifade eden Akaydın, ''Kralkızı-Dicle Cazibe Sulaması 4. Kısım Şebeke inşaatı ise 166 bin 220 dekarın cazibe ile sulanmasını sağlayacak. dedi.

7 HAZİRAN SEÇİMLERİ ÇOK ÖNEMLİ

Türkiye'nin 7 Haziran seçimleriyle çok önemli bir sıçrama dönemine gireceğini ifade eden Bismil Ak parti ilçe Başkanı Abdulhadi Akaydın, "Biz istiyoruz ki 2023'e giden yolda Ak partinin milletimize söz vermiş olduğu kişi başına düşen milli geliri 25 bin dolara çıkarsın. Türkiye herkesin zengin olduğu bir ülke olsun. Refah seviyesi yüksek, kardeşliğin sağlandığı bir ülkede yaşayalım. İşte bu noktada 7 Haziran seçimleri bir dönüm noktası" diye konuştu.

Diğer Partilerin Türkiye’de koalisyon hesapları yapıldığını ifade eden Bismil Ak parti ilçe Başkanı Abdulhadi Akaydın, Türkiye halkı biliyor ki, koalisyon hükümetleri başarısız oldu. Ak parti yine İnşallah tek başına iktidar olacak. Bazıları, Özgürlüklerin kısıtlandığı, ekonominin kötü, insanların fakir olduğu, kimsenin gelecek planlaması yapamadığı eski Türkiye’nin özlemi içindeler. İktidar olma dertleri yok. Türkiye'de iktidar derdi olan tek parti AK Parti'dir. Hizmet siyaseti için AK Parti 7 Haziran'da tekrar iktidar olacak. Tüm dünya Türkiye'den hizmet bekliyor. Diye konuştu. 

12.20150511224340.jpg

Editör: Haber Merkezi