AK Parti'nin bugün hizmetleriyle tebarüz etmiş bir parti olduğunu savunan  Akaydın, şöyle konuştu: "Bugün kimse AK Parti'nin hizmetlerini artık tartışmıyor. Hizmet etmiyor diyemiyor. Aksine hizmetlerimizden muhalefette rahatsız olmaya başladılar.

 Temmuz ayında yeni yönetimle Bismil Ak parti ilçe başkanlığına geldiklerini ifade eden Akaydın, 7 Temmuz da yeni yönetim genel merkez onayında geçti. Bismille en iyi hizmetleri getirmeye hazır, genç, dinamik, bilgili ve partimize sadık bir yönetimle çalışmalarımıza başladık. Allah yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu.

AK PARTİ YENİ HİZMET BİNASI 

Bismil’de Ak parti hizmet binası yeterli olmadığından yeni hizmet binasına taşındığını ifade eden Ak parti Bismil ilçe Başkanı Abdulhadi Akaydın,  yaptığı açıklamada, "Önceki parti binamız küçük ve yetersizdi. Yeni binamızda İlçe Başkanlığının yanında gençlik kolları, kadın kolları sekreter odaları ile  toplantı salonumuz ve çay ocağımız bulunuyor. Bizler AK Parti teşkilatı olarak, Bismilli vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek için yer değişikliği yaptık" dedi.

img_0673.jpg

SOSYAL YARDIMLAR

Bismil’de yardıma muhtaç aileleri hayırsever vatandaşımız tarafında ilçede 4 bin aileye gıda yardımı yapıldığını ifade eden Akaydın, Yardım yapılırken ilk önce evinde klima bulunmayan vatandaşa öncelik tanıdık. Taşrada muhtarların talebi üzerine ve parti ayrımı gözetmeksizin gerçek ihtiyaç sahiplerine ve hiç kimseyi teşhir etmeden Kadın kolları Başkanı Melek Demirtaş ve Gençlik kolları Başkanı Ömer Apak başkanlığında vatandaşın evine teslim edildi. Dedi.

 

CAMİ WC LERİNDE PARA ALINMASIN.

Cami’ye giden vatandaşlarda para alınmasına karşı olduğunu ifade eden Akaydın, Camideki abdeshanede Wc’sinde alınan ücretin cami cemaatini namazdan soğutmaktadır. Vatandaştan Abdesthane Wc ücreti alınmasını iyi olmadığını düşünüyorum diye konuştu.

  ARTIK DİLENCİLİĞE İHTİYAÇ DUYULMUYOR

  AK Parti'nin sosyal politikalarına da değinen Akaydın, şöyle konuştu: "Sosyal politikalarla dulumuza, yetimimize, engellimize, yaşlımıza, kimsesizlere kimse olduk. Bugün aç açık kimse var mı yok. Dilenciliğe artık Türkiye'de ihtiyaç var mı? Yok. Çünkü sosyal devlet olarak sosyal politikalarımızla bu takım şeyleri hallettik. En düşük memur maaşı 200 dolardı, şimdi 1000 doların altında memur maaşı yok. Bakın muhteşem işler yapıldı."  Dedi.

Editör: Haber Merkezi