AK Parti Diyarbakır milletvekili Cuma İçten Cuma günü Bismil'e gelerek Kadın kolları ve Gençlik kolları ile bir araya geldi. İçten ve beraberidekiler daha sonra Bismil'e yeni atanan Kaymakam Harun Başıbüyük'ü ziyaret etti.

Milletvekili Cuma İçten, Kaymakam ziyaretinden sonra ilçede ayrıldı.

DİYARBAKIR'DA MİLLETVEKİLLERİ BİR ARAYA GELDİ.

AK Parti Diyarbakır milletvekilleri Mine Lök Beyaz, Cuma İçten ve İl Başkanı Avukat Halid Advan, merkez ve merkez ilçe başkanları ile bir araya geldi.

Parti binasında yapılan istişare toplantısında konuşan AK Parti İl Başkanı Halit Advan, önümüzdeki süreçte yapılacak ve yapılması gereken çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunmak üzere toplantıyı düzenlediklerini belirtti. Milletvekili Mine Lök Beyaz ise, teşkilatların çok önemli olduğunu vurgulayarak, "Biz sizlerden gelen talep ve önerilerle kentimiz için ve ilçemiz için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu nedenle teşkilatlarımız, kadın kollarımız ve gençlik kollarımız bizim için önemli.

Her zaman sizlerle birlikte olmaya özen gösteriyoruz. Zaman zaman sizler de Ankara'ya gelerek sorunları iletiyorsunuz. Gerek sizlerle birlikte, gerekse biz milletvekilleri olarak ilgili bakanlık ve kurumlarla görüşerek sorunları çözmeye çalışıyoruz. Diyarbakır, Başbakanımızın yanında da özel ve önemli bir yere sahip. İlimizin ve ilçelerimizin sorunlarını çözmek için bizler var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.
Milletvekili Cuma İçten de, her zaman sahada olunması gerektiğini ve her an seçim varmış gibi çalışılması gerektiğini belirterek, "Sayın Bakanımızın bize yaptığı ağabeylikle beraber bizde memleketimizin kalkınması için çalışıyoruz. Bakanımızın yoğun programı nedeniyle 5 milletvekili olarak sürekli bakanlıklarla görüşüp, projelerin takipçisi oluyoruz. Sizlerden gelen talep ve öneriler bizim için önemlidir" diye konuştu.
Milletvekili Beyaz, daha sonra il ve ilçe kadın kolları üyelerinin sorunlarını dinledi.

Editör: Haber Merkezi