Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde, Ak Parti İlçe Başkanlığı Basın Bürosu sorumlusu, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

 
 
GAZİLERDE SİLAHLI SALDIRI
 
Edinilen bilgiye göre, saat 21.00 sıralarında merkez Kayapınar ilçesi Gaziler son durakta Umut Aydın (38), kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Ak Parti Kayapınar İlçe Başkanlığı Basın Bürosu sorumlusu olan Aydın, olay yerinde hayatını kaybetti.

 
 
CİNAYETİN SIRRI ARAŞTIRILIYOR
 
Ensesinden dört el ateş edilerek öldürülen Umut Aydın'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, olayı haber alan AK Parti İl ve ilçe Yönetimi hastaneye akın etti. Kayapınar İlçe Başkanı Ali Kırsaçlı, "Büyük bir üzüntü içerisindeyiz. Arkadaşımız iyilik sever ve sevilen bir insandı. Gönüllü çalışan bir partiliydi. Kim ve kimler neden böyle bir saldırıyı gerçekleştirdi, henüz bilemiyoruz. Polis araştırıyor."
 
  
MOBESE KAYITLARINDAN TAKİP
 
Diyarbakır Polisi evli iki çocuk babası olan Aydın'ın cinayetini çok yönlü soruştururken, saldırıdan sonra kaçan kişi veya kişilerin yakalanması ve eşkallerinin belirlenmesi için, Mobese kayıtları ile görgü tanıklarının ifadeleri ışığında operasyon başlatırken, Aydın'ın ailesinden hasımlarının olup olmadığı bilgisi de alındı.
 
Aydın'ın cenazesinin bugün toprağa verileceği bildirildi.

Editör: Haber Merkezi