AK Parti Diyarbakır İl Yönetim Kurulu üyesi ve uyuşturucu ile mücadele komisyon Başkanı Av. Cevdet Nasıranlı, konuyla ilgili açıklamasında, "Uyuşturucular, sizi milli ve manevi değerlerinizden koparır, topluma uyum sağlayamayan kavgacı, sinirli ve uyumsuz insanlar haline getirir. Buda içinde yaşadığımız toplumdan soyutlanmanıza ve batağa iyice saplanmanıza sebep olur" dedi.
Ailelere uyarıda bulunan komisyon Başkanı Av. Cevdet Nasıranlı, "Uyuşturucu madde kullanımının önlenmesinde ailenin rolü yadsınamaz. Çocuklarınızın fikirlerini ve hislerini dikkatle dinlemelisiniz, Gerçek çabanızın onların güvenliği, iyiliği ve sağlığı için olduğunu göstermelisiniz. İlişkinizi bu şekilde daha da kuvvetlendirebilirsiniz" diye konuştu.
AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Av. Halit Advan ise komisyonun çalışmalarını titizlikle takip ettiğini ve gençlerin daha çok arkadaş çevresinden veya merak ettiğinden bu bataklığa mahkum olduğunu söyledi. Advan, "Bu anlamda ben ailelere de çocuklarınınız huzursuz olduğu konulara önemle eğilin, daima onlara destek olmak için yanlarında olacağınızı bilmeleri önemlidir diyerek komisyonumuz bu çalışmaların sonucunda raporu ilgili bakanlıklar ve kamuoyuyla paylaşacaktır" şeklinde konuştu.
 

Editör: Haber Merkezi