Diyarbakır'da kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından AK Parti ilçe başkanlığı ile PTT şubelerine ses bombası ve molotof kokteylli saldırı yapıldı. Saldırıda can kaybı olmazken, maddi hasar meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, yüzleri maskeli bir grup tarafından Bağlar ilçesinde bulunan PTT şubesine molotof kokteylleri ile saldırı yapıldı. Saldırganların attığı molotof kokteylleri PTT şubesinde maddi hasara neden oldu.

Öte yandan, akşam saatlerinde AK Parti Kayapınar İlçe Başkanlığı binasına kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından ses bombalı saldırı düzenlendi. Ses bombasının büyük bir gürültüyle patlaması çevrede paniğe neden oldu. Saldırı sonrasında PTT şubesi ve AK Parti Kayapınar İlçe Başkanlığı binaları etrafında güvenlik önlemi alan polisler olayı gerçekleştirenlerin yakalanması için çalışma başlattı.

Olayın ardından bir açıklama yapan AK Parti Kayapınar İlçe Başkanı M. Ali Kırsaçlı, bu tür saldırıların kendilerini yıldıramayacağını söyledi. Kırsaçlı, "Bunları bizleri yıldırmak için yapıyorlar. Ama hiçbir zaman emellerine ulaşamayacaklardır. Bunları sinsi Oyunu bozulacaktır. AK Parti halka hizmet etmek için vardır ve hizmetlere de devam edecektir" dedi.

Editör: Haber Merkezi