Bismil Kanaat Önderleri Derneği, geçen günlerde Bismil’de tüm siyasi partileri ziyaret etmişti. Kanaat Önderlerin ziyaretinde sonra Siyasi partilerden iade ziyaretler başladı. 
AK Parti İlçe Başkanı Veysel Yağmur ve yönetimi Bismil Kanaat Önderleri Derneği bürosunda ziyaret etti. 
Sıcak ve samimi ortamda geçen ziyarette Bismil İlçesinde yapılan ve yapımı planlanan projeler hakkında istişare edildi.
     Bismil Kanaat Önderleri Derneği Başkanı Hasan Vural” Bismil Ak parti İlçe Başkan ve teşkilatın iadei ziyarette nedeniyle teşekkür etti.
Vural, Bismil halkının menfaati için ilçenin gelişmesi, yeni yatırımların yapılması için, Bismil’de siyasi partilerle beraber iş birliği güç birliğiyle hareket edilmesi önemlidir. Bismil halkın menfaati için ne tür adımlar atılması gerekiyorsa o adım atılmalıdır. diye konuştu. 
 Bismil Kanaat Önderlerden Ahmet Çelebi, Bismil için ben değil, biz demeliyiz. Bismil'in kalkınması için ilçede STK'lar, siyasi partiler ve tüm kesimlerin birlikte hareket edilmesi gerekmektedir. Bizlerin Bismil'den başka diğer bir Bismil imiz yoktur. dedi.  
Bismil’de Sivil Toplum Kuruluşların ve Kanaat Önderlerin ilçe halkına barış ve uzlaşma konularında gayretlerinden dolayı halk nezdinde memnuniyet verdiğini ifade eden Bismil Ak parti İlçe başkanı Veysel Yağmur” Bismil’de son 17 yıldır yapılamayan hizmet 3 sene içinde yapılacak. Projelerimizin bir kısmı ihalesi yapılmış, bir kısmı yapım aşamasında. Bismil’in hizmet anlamında çok kötü bir imajı var. Bu konular ile ilgili ciddi adımlar atıldı.  Ak parti ilçe teşkilatı olarak en kısa sürede ilçemizin şehir merkezi giriş çıkış ve çehresi değişecek, Alt yapı çalışmaları bittikten hemen sonra üst yapı çalışmaları da bitirilerek, bozuk sokaklarımız asfaltlanacak ve halkımızın hak ettiği bir hizmete kavuşacak. Biz Ak Parti ilçe teşkilatı olarak köy yolların yapılması onarılması için Büyükşehir belediyesi Kırsal Kalkınma daire Başkanıyla konuştuk. Konuşmalarımız olumlu geçti, şuna Büyükşehir belediyesi ekipleri köy yollarımızı tamirden geçiriyorlar.  Biz sizinle aynı gemideyiz. Bismil’in ne tür sıkıntıları varsa bunu diyalog kanalıyla konuşarak hallede bilir. Bismil hepimizin ilçesidir. İlçemize sahip çıkmakta birinci önceliğimizdir. Bismil'e yapılacak hizmetler için koordineli çalışırsak birlikte çok güzel çalışmalara imza atarız. Diye konuştu.

75-002.jpg

Editör: Haber Merkezi