Ziyarette bir konuşma yapan İl Başkanı Süleyman Serdar Budak,Bizim teşkilatlarımız seçimden seçime değil, her zaman milletin yanında yer alıyor. Hedeflerimize 2023 vizyonumuza doğru hızla ilerliyoruz. Türkiye, artık kendi tarihine, kültürüne, şartlarına uygun yeni bir yönetim tarzını geliştirip uygulayabilecek güce, olgunluğa, özgüvene kavuşmuştur. Dedi.

Bismil İlçe Başkan adayı Mehmet Kızılkaya ise, Bizim öncelikli hedefimiz birlik ve beraberlik içerisinde ilçemizin her türlü sorunu üzerine eğilerek gerekli olan bütün çalışmaları yapacak ve halkın bütünlüğünü sağlayacağız. Her kesime eşit davranacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Allah yar ve yardımcımız olsun. " dedi.

Ak parti heyeti daha sonra Bismil Belediyesinde Belediye Başkanı Turgay Gülenç'i ziyaret etti. Bismil Belediyesi ziyaretinden sonra Ak parti İl heyeti Bismil’den ayrıldı.

dscf0065.jpgdscf0085.jpg

Bilindiği üzere Ak Parti Bismil İlçe kongresi 18 Şubat 2018 tarihinde Doğan Düğün Salonunda yapılacak olup, Kongrede 2 aday yarışacak. Adaylardan Mehmet Kızılkaya, adaylığının Genel merkez tarafından seçildiği ifade ederken, Diğer aday Fahri Çelebi ise Halkın adayı olduğunu ifade ederek, Doğduğum ve büyüdüğüm Bismil ilçemizde mensubu olduğum AK partimizin bayrağını daha üst seviyelere ve halkımızla daha kucaklaşma adına tüm çevre ve akraba eş dost çevremle yapmış olduğum istişareler sonucu Bismil Ak partinin 6’inci olağan kongresinde aday olduğunu ifade etti. 

 

 

Editör: Haber Merkezi