Ak Parti Diyarbakır’da 2 dönem Milletvekillik yapan Ali İhsan Merdanoğlu, Şer ittifakının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seçimleri kaybettirmek için ellerinden geleni yaptığını ifade ederek. Karşılarında engel olarak bir tek Recep Tayyip Erdoğan’ı görüyorlar. Sayın Cumhurbaşkanımıza seçimi kaybettirebilmek için ellerinden gelen bütün melaneti yerine getiriyorlar. Fakat bunu bilsinler ki Erdoğan Türklerin ve Kürtlerin ve Türkiye’de yaşayan hakların umududur.” dedi.

Merdanoğlu, Ben Ak partiliyim. Ak parti kurulduğu 2002 yılından beri içindeyim. 2 dönem Ak parti Diyarbakır Milletvekilliği yaptım. Bismil Ak parti Belediye Başkan adaylığı yaptım. Bismil’de seçim çalışmalarında bulunuyorum. Gittiğimiz yerlerde, aynı zamanda İslam Alemi'nin ve mazlum milletlerin de umudu olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı ve onun lideri olduğu AK Parti'yi ve Cumhur İttifakı'nı desteklemeleri gerektiğini anlatıyorum. İstikrarın, kalkınmanın ve şahlanışın devamı için, güçlü hükümet, güçlü Türkiye için AK Parti ve Cumhur İttifakı'nı destek istiyoruz. Nasıl ki Gezi'de, 17-25 Aralık'ta ve 15 Temmuz'da sahip çıktığımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a 24 Haziran'da da aynı ruha sahip çıkacağız. 2002'de çıktığımız bu kutlu yolculuk, inşallah 24 Haziran'da daha da güçlenerek devam edecek. Vakit Türkiye vaktidir" dedi.

 

İSLAM DUNYASININ UMUDU ERDOĞAN

Ali İhsan Merdanoğlu, Sultan Abdülhamit tahttan indirilmiştir. mazlumlar sahipsiz ortada kalmış, herkes pişman olmuştur ama iş işten geçmiştir. İşte bu pişmanlığı yaşamamak için şimdi Erdoğan’a sahip çıkma zamanı. Sonra son pişmanlık fayda etmez. Sonra ayaklarımıza vurmamak için Erdoğan’a sahip çıkma zamanıdır. Dedi.

3-122.jpg

DUNYADA ŞER GÜÇLERİN HEDEFİ REİSİMİZ ERDOĞAN OLMUŞ. VAKİT ERDOĞANA SAHİP ÇIKMA VAKTİDİR.

Yolsuzluk ve diktatörlük algısı küresel bir planın parçası olduğunu ifade eden Merdanoğlu, Hedef  Cumhurbaşkanı Erdoğan üzerinden devletimizi vurmak. Milli üretim ve milli sanayi hamlelerini durdurmak.  Bağımsız bir Türkiye değil bağımlı bir Türkiye olsun diyorlar.  Dünyanın dört bir yanındaki Müslümanların duası, ülkemizin güçlenmesine ilerlemesine destek olmuştur. İşte Abdülhamid’in o günün şartlarında emperyalizmin temeline çomak sokuşu bugün dünyasında Tayyip Erdoğan’ın ‘Dünya 5’ten büyüktür’ haykırışını akla getirmektedir. Abdülhamid’i anlamak demek, Türkiye’nin son 15 yılını, AK Parti iktidarını ve Recep Tayyip Erdoğan yıllarını anlamak demektir. Türkiye’deki Kürtlerin umudu Erdoğan’dır. Kürtlere zülüm eden CHP, fakat celladına aşık bir HDP var. Kürtleri Türk soluna kurban ediyorlar. Artık biz hamal olmayacağız. Dedi.

"RABİA'MIZA SAHİP ÇIKACAĞIZ.’’

Merdanoğlu, Sayın Cumhurbaşkanımız reisimiz, Dünya liderimiz Erdoğan, "Sizden bir isteğim var; Rabia'mıza sahip çıkalım. ‘’demişti. Bizde onun sözündeyiz. Bizde Rabia’mıza sahip çıkacağız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın her daim yanındayız. Onlar saldırdıkça bizler sahip çıkacağız. Birileri bizde ki Erdoğan sevgisini görememiş, gücümüzü ve sevgi bağımızı Anlayamamışlar. Onlara inat. Hep beraber. #TamDestek.. Cumhurbaşkanımız diyeceğiz. Diye konuştu. 

4-082.jpg

Editör: Haber Merkezi