BU GÜN YENI GELİŞME YAŞANDI. 

Edinilen bilgilere göre; AK Parti Genel Merkezi, Diyarbakır İl Başkanlığı’na yazı göndererek Bağlar, Yenişehir, Lice, Kulp, Hazro, Bismil, Silvan, Çınar, Ergani, Kayapınar, Hani ve Dicle ilçe başkanları 11.08.2020 tarihinde istifa ettiği öğrenildi. 

 

DİYARBAKIR’da AK Parti’nin 12 ilçe başkanı istifa etti. Konuya ilişkin AK Parti İl Başkanlığından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Yaklaşmakta olan ilçe kongreleri sürecinden dolayı ilçe başkanlığının önünü açmak partimize ve teşkilat başkanlığımıza daha rahat bir çalışma ortamı oluşturmak için istifa eden Bağlar, Bismil, Çınar, Dicle, Ergani, Hani, Hazro, Kayapınar, Kulp, Lice, Silvan, Yenişehir ilçe başkanlarımıza göstermiş oldukları duyarlı davranışlarından ve yapmış oldukları özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz.  

İLÇE BAŞKANLARIN İSTİFA METNİ

Değerli yönetim kurulu üyeleri, 

Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve partimin tensipleri ile bana tevdi edilen İlçe Başkanlığı görevinden dolayı onur duydum.

Değerli dava ve yol arkadaşlarım, …/…./….. tarihten beridir sizlerle birlikte tüm sıkıntılara rağmen her türlü gayreti göstererek partimizin başarılı olması için hep birlikte büyük çabalar sarf ettik. Bu süre içerisinde Genel Merkezimizden, İl Başkanlığımızdan ve siz değerli yönetim kurulu ( Ana kademe, Kadın Kolları, Gençlik kolları ve Mahalle Teşkilatları) arkadaşlardan gördüğüm destek ve anlayış için teşekkür eder ve bu süre içerisinde sizleri daha iyi tanıyabilmiş olmaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek isterim.

Sadece yaptıklarımızdan değil, yapamadıklarımızdan da sorumlu olduğumuz inancıyla bu büyük sorumluluğa talip olduk. İlkelerimiz ve değerlerimiz ışığında bir ekip ruhuyla, özverili ve disiplinli çalışmalarla mücadelemizi sonuna kadar yaptık. Çünkü tüm işlerimizi bir gün hesap vereceğimize inanarak yaptık ve öyle yapmaya da devam edeceğiz.

Şu an İlçe kongre sürecinde Teşkilat Başkanlığımızın rahat çalışmasını düşündüğüm için, İlçe Başkanlığının önünü açmak ve Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımıza daha rahat bir çalışma ortamı yaratmak için 11.08.2020 Salı bugün itibariyle İlçe Başkanlığı görevinden istifa ediyorum.

Bu süreçte birçok şey öğrendim. Çok yeni dostlar edindim. Kimseye kırılmadım, üzülmedim. Çalışmalarımızın yoğunluğu içerisinde kalbini incittiğim herkesten helallik istiyorum.

 Aynı anlayış ve ruhla Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki bu kutlu yolda bir nefer olarak hizmet etmeye devam edeceğim. Görev süremiz içerisinde duydukları güven ve destek dolayısıyla başta Cumhurbaşkanımıza, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımıza ve İl Başkanlığımıza şükranlarımı sunuyorum.

Allah Yar ve Yardımcınız olsun.

Saygılarımla.

 

 

 

Editör: Haber Merkezi