Diyarbakır Bismil ekonomik, siyasi, sosyal, kültürel, kısaca her alan da canlandırmak için aday olduğunu söyleyen Fahri Çelebi, Bismil halkının kendisine olan teveccühünü ve güvenini boşa çıkarmayacağını, buna hakkıyla layık olmaya çalışacağını, bu anlamda halka hizmetkâr olduğunu ifade etti.

6 aydır Ak Parti’ye gönülden bağlı olan Bismil Halkının huzursuz olduğunu ve mevcut durumunun Ak Parti ailesinin aleyhinde olan bazı kesimlerin değirmenine su taşıdığının tespitinde bulunduğunu ifade eden Fahri Çelebi,  Bismil Ak Parti  ailesindeki bu huzursuz ortama son vermek ve bu durumdan vazife çıkaran, siyaset üretme hevesine tutulmuş Ak Parti aleyhtarı kesimlerin önüne kesmek ve bu kesimlere dur demek için aday olduğunu ifade etti.

2018-02-11-photo-00000004---kopya.jpg

NEDEN AK PARTİ BİSMİL İLÇE ADAY ADAYI OLDUĞU SORUSUNA FAHRİ ÇELEBİ ŞÖYLE CEVAP VERDİ.

Bismil ilçesinde mağdur olan Ak partililerin özde adayı olduğunu ifade eden Fahri Çelebi, şöyle konuştu. Kurulduğu tarihten bugüne kadar büyük bir öz veri ile takipçisi ve destekçisi olduğum kurucu genel başkanımız ve cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ a ne kadar teşekkür etsek azdır. Üyesi olmaktan ve AK parti ailesinin bir mensubu olmaktan onur ve şeref duyduğumu belirtmek isterim. Türkiye’mize düşman olan şer odaklarının aynı safta birleştiği bugünde şahsi iradem ve özellikle ülkemizin son 5 senede yaşadığı badireleri görmem ve buna bu ülkenin vatandaşı olarak üzülmemem elde değil. Doğduğum ve  büyüdüğüm Bismil ilçemizde mensubu olduğum AK partimizin bayrağını daha üst seviyelere ve halkımızla daha kucaklaşma adına tüm çevre ve akraba eş dost çevremle yapmış olduğum istişareler sonucu Bismil Ak Parti ilçe başkan adaylığına müracaat ettiğimi bildirir parti büyüklerimizin uygun görmesinde yapılacak olan genel seçimlerde Bismil ilçemizde üstün başarı sağlamaktır. Çalmadık kapı sıkmadık el bırakmamak sureti ile köy köy mahalle mahalle bütün hemşerilerimizin derdine derman olmaktır niyetim diye konuştu.

3-105.jpg

AK PARTİ GENEL MERKEZİ DELEGE SEÇİMİ SONUCUNA HER ZAMAN SAYGI DUYMUŞTUR.

Genel merkez tarafından atanan adaya karşı adaylığını koydunuz. Sizce sonucu nasıl olacaktır sorusuna Fahri Çelebi şöyle cevap verdi. 18 Şubat 2018 Pazar günü Delege kongre seçimini tüm Bismillileri davet eden Çelebi, Eğer delege seçiminde delege bizde yana oyu kullanırsa Ak Parti genel merkezimizde Delege seçimi sonucunda saygı duymuştur. Bunun Türkiye’de örnekleri vardır.

ÖRNEK OLARAK VERİRSEK, Milas Ak parti İlçe Başkan adaylığı, AK Parti Milas 6. Olağan Genel Kurulu, AK Parti İlçe Başkanı’nı seçmek için sandığa gitti. Seçimi genel merkezin aday gösterdiği Abdullah Kıbrıslı değil de, Fahri Acar kazandı

AK Parti Milas 6. Olağan Genel Kurulu, AK Parti İlçe Başkanı’nı seçmek için sandığa gitti. Seçimde AK Parti Genel Merkezi’nin beklemediği bir sonuç çıktı.

Seçim sonucuna göre; Fahri Acar, Genel Merkez’in adayı Abdullah Kıbrıslı’nın 153 oyuna karşılık 190 delegenin oyunu alarak seçimi kazandı. Genel merkez Delegelerin iradelerine saygı duyarak, Genel merkez tarafından seçilen Abdullah Kıbrıslı değilde, Fahri Acar başkanlığı kabul etti. Yani şunu söyleyebilirim. AKMİLAS FAHRİ ACAR DEDİ. İNŞAALLAH 18 ŞUBAT 2018 TARİHİNDE DE AKBİSMİL FAHRİ ÇELEBİ DİYECEK. Diye konuştu.

2018-02-11-photo-00000011.jpgimg_4035.jpg

ÇELEBİ, BİSMİL’DE MAĞDUR OLAN AKPARTİLİLERİN ÖZDE ADAYIYIM. DEDİ.

Ak parti Bismil aday adayı Fahri Çelebi, neden aday olduğunu maddelerle açıkladı.

1-      Ortak akıl Bismil’de AK partinin birleşmesi,

2-      Bismil’de Ak partinin şahlanmasına sebebiyet vermesi,

3-      İlçede Ak partili Küskünlerin barışması ve kol kola birlik içinde olması,

4-      Parti genel merkezi tarafından liste dışı atanan şahsın mevcut adaylarla arasında çıkan siyasi krizin her iki tarafın sulh ve barış ile Bismillin siyasi hayatın bekası için Ak partinin Bismil’de daha güçlü hale gelmesidir.

4-069.jpg

1-084.jpg

Editör: Haber Merkezi