AK Parti Bismil İlçe seçim bürosu açılışına eski Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Diyarbakır Milletvekili Mehdi Eker, Milletvekilleri Ebubekir Bal, Oya Eronat , Diyarbakır Belediye Başkan adayı Cumali Attila,  AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Süleyman Serdar Budak, Akparti İlçe başkanı Mehmet Kızılkaya, AK Parti Diyarbakır Bismil Belediye Başkan adayı Mustafa Kemal Arslan ve partililer katıldı. Açılışta bir konuşma yapan AK Parti Bismil İlçe Belediye Başkan adayı Mustafa Kemal Arslan, Sayın Bakanım sayın milletvekillerim, değerli Bismilli dava arkadaşlarım. Hepinizi selamların en güzel olan Allah’ın selamı ile selamlıyorum.
Bu davanın ne kadar özel ne kadar kutsal ve değerli olduğunun fakında olduğumu heyecan ve gururla sizlere söylemek istiyorum. Sözlerimi fazla uzatmadan Allah’ın izni ve değerli dava arkadaşlarımın desteğiyle sürpriz yaparak bu bayrağı en yüksek yere taşıyacağıma sizlerin huzurunda söz veriyorum dedi.  

Halka hizmet hakka hizmettir.
Bismil'de seçim bürosun açılışında konuşan Diyarbakır Belediye Başkan adayı Cumali Attila  "Birlikte çalışıyoruz, sizlere en güzel hizmetleri sunmak için bilgimi, tecrübelerimi, mesaimi, gecemi gündüzüme katarak sizler için Diyarbakır'a yakışır en güzel hizmetleri sunma gayretinde olduk. Bütün işlerimizde insanı yaşat ki devlet yaşasın felsefesiyle programladık. Halka hizmet hakka hizmettir düsturu ile çalıştık. Bütün işlerimizde Diyarbakır'ımızın mutluluğu için çalıştık. Programlarımızı sizlerin sesine kulak vererek gerçekleştirdik. Çünkü biz bu şehre geldiğimizde şunu söylemiştik, biz bu şehri bu şehirde yaşayanlarla birlikte yöneteceğiz" dedi.
Bugün sizinle bu mübarek günde kutlu bir yürüyüşe çıkıyoruz. Bu bizim için büyük bir fırsat. Diyarbakır'ımız için gerçekten güzel şeyler yapabileceğiz. Yaptıklarımız yapabileceklerimizin teminatıdır. Bu şehrin misyonunu bilmeyen, sahip olduğu potansiyeli anlamayanlar ve anlamak istemeyenler bu şehrin önüne hep set koydular. Biz bu şehrin gelişmesinin önüne set koyanlara göğsümüzdeki imanla surlarımızdaki dik duruşla onlarla mücadele edeceğiz ve Diyarbakır için en güzel şeyleri yapacağız" diye konuştu. Atilla, 31 Mart seçimleri için Diyarbakır'ın onayını almak için kapı kapı dolaşacaklarını da sözlerine ekledi.

İdeolojiye değil Hizmete Oy verin
Diyarbakır Belediye Başkan adayı Cumali Attila den sonra konuşan eski Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Diyarbakır Milletvekili Mehmet Mehdi Eker, “31 Mart seçimleriyle ilgi ilçemizde ilk seçim büromuzu açtık. Cenab ı Allah hayırlara vesile kılsın, bereketli olsun inşallah, Mustafa Kemal Arslan bizim adayımız, belediye başkan adayımızdır. Biz ona kısaca H. Kemal diyoruz. Siz onu öyle biliyorsunuz. Taziyeleriniz de düğünleriniz de zor gününüzde iyi gününüzde sizinle birlikte burada sizin evladınız, sizin kardeşiniz, sizi bilen sizin de onu bildiğiniz bir aday
31 Mart’ta H.Kemal Arslan’nı belediye başkanı olarak seçeceksiniz. Yarın öbür gün tekrar güz yüze bakacaksınız. Bunu neden söylüyorum.
Yıllarca Bismil halkı olarak belediye seçimlerinde sizi tanımayan, sizin de onları tanımadığınız kişilere oy verildi ve belediye başkanları seçildi. 
Şu Bismil’in haline bakın, halkın vergisiyle toplanan paralar Bismil için mi harcandı? Yoksa ideolojik emenler uğruna halkın daha çok gözyaşı dökülmesine sebebiyet veren bir takım terör örgütlerinin emelleri doğrultusunda ki projelere mi harcandı? 
Bunu Bismil halkından başka kimse bilemez. Onun için Allah rıza için belediye seçimlerinde size hizmet edecek Ak partinin adayına oy verin ki hizmet gelsin ve Bismil daha güzel ve yaşanır bir ilçe olsun şeklinde konuştu.

02-189.jpg03-156.jpg04-091.jpg01-127.jpg
 

Editör: Haber Merkezi