AK Parti Bismil Belediye Başkan adayı Mustafa Kemal Arslan, Bismil Haber Gazetesi’nin  konuğu oldu. Beraberinde Akparti Bismil ilçe Başkanı Mehmet Kızılkaya ve parti üyeleri ziyarete katıldı.

Belediye Başkan adayı Arslan, yaptığı açıklamada; “Biz kendimize güveniyoruz.  Heyecanlıyız, istekliyiz, güçlüyüz. Enerjimiz yüksek. Hepimize hayırlı olsun. Beni tanıyanlar adaylığımı sürpriz ile karşılamadılar. Beklenen bir şeydi. Özellikle Belediye Başkan adaylığım çok netti. Sadece zaman meselesiydi. Bugüne nasip oldu.

Dürüst hizmet anlayışıyla yola çıktık

Arslan, yerel yönetimler ile ilgili dürüst hizmet anlayışıyla ve ilçemizin hizmet kalitesini arttırmak için Belediye  Başkanlığına talip olduğunu söyledi.
Dürüst hizmet anlayışı, doğru kaynak yönetimi ve bilimsel yöntemlerle başaramayacağımız bir şeyin olmadığını belirten AK Parti Bismil Belediye Başkan Aday Arslan, Bismil  kendi öz kimliği üzerinden hizmet verebilecek, ilçenin öz dinamiklerini ve potansiyelini harekete geçirebilecek bir anlayışın 
hakim olması gerektiğini savundu. Belediye Başkanı seçilmesi durumunda ilçedeki bütün kurum ve kuruluşlarla  ortak hareket ederek istişare kültürüne önem vereceğini vurgulayan Arslan, “Dürüst hizmet anlayışı ile doğru kaynak yönetimi ve bilimsel yöntemlerle başaramayacağımız bir şey yok. Dedi.
Bismil Haber Gazetesi kurucusu Musa Çelebi ise  Belediye Başkan adayı Arslan’a seçim çalışmalarında başarılar diledi.

akparti1.jpg


 

Editör: Haber Merkezi