31 Mart yerel seçimleri öncesi çalışmalarını aralıksız sürdüren Ak Parti Bismil Belediye Başkan Adayı M. Kemal Arslan, ilk seçim çalışması kapsamında BİSTK’i ziyaret ederek BİSTK Platform Başkanı M. Şerif Aras, STK Başkanları ve üyeleri ile bir araya geldi.

Hacı Kemal Arslan ve beraberindekileri, BİSTK Platform Başkanı M. Şerif Aras, STK başkanları ve üyeleri tarafından karşılandı. STK yöneticileri, Arslan’ın ziyaretinden dolayı memnun kaldıklarını belirtip, kendisine teşekkür ederek; Seçim Çalışmalarında ve faaliyetlerinde başarılar dilediler. 

Arslan “ Çıkmış Olduğum Bu Yolda Desteklerinizi Bekliyorum”
Belediye Başkan Adayı Hacı Kemal Arslan ve heyeti, sorun ve sıkıntıları dinleyerek, AK Parti’deki 17 yıllık siyasi hayatında daima sivil toplum örgütlerini önemsemiş, talep ve sıkıntılarında yapılabilirlik noktasında kendilerine yardımcı olduğunu kaydetti. Çıkmış olduğu yolda özellikle Bismil’in tüm sivil toplum kuruluşlarının desteklerinin önemini vurgulayan Arslan, talip olduğu bu yolda yardımcı olmalarını ve destek olmalarını istedi. 
Bismil’e ve Halkımıza hizmet etmek niyetiyle bu kutlu yola çıktığını ve 
Kazanma halinde yükümün daha da artıracağını ifade eden Arslan” Şimdi Belediye Başkanlığı için bir yola çıktık. Allah nasip eder kazanırsak yükümüzün artacağını biliyorum. STK dan destek bekliyoruz. Yük gerçekten ağır olacak. Bu yükün altından da siz değerli kardeşlerimizin dua ve destekleri ile kalkacağız ve başaracağız “dedi.

Arslan “Siyasetçiler İçin STK’lar Çok Önemli”
Son olarak siyasetçiler için STK’ların çok önemli olduğunu söyleyen Arslan” Biz siyasetçiler için STK çok önem arz etmektedir. Bismil'e sevdalıyız. Bu sevdanın kendisine güç ve kuvvet verdiğini zoru başaracaklarına inancım tamdır,” dedi. 

Aras “BİSTK Olarak Başarılar Diliyorum’ 
BİSTK Platform Başkanı M. Şerif Aras tarafından ilçedeki BİSTK çalışmaları hakkında bilgi vererek sözlerine şöyle devam etti. Aras "Milli görüş lideri Sayın Erbakan Hocamızın gençlerle yaptığı bir sohbetinde “Bizim hayallerimiz vardır, bu hallerin altında İnanç var azim var,bunlar olunca başarı da oluyor. Bizler davamızın ve duamızın bilincindeyiz, görevimizi layıkıyla yapacağız, taktir Allah'ındır " sözünü bir kez daha hatırlatarak siyaset ve tecrübenin önemine vurgu yaptı.
Son olarak BİSTK ziyaretinde dolayı Ak Parti Belediye Başkan Adayı Sayın Hacı Kemal Arslan’a teşekkür ediyor, seçim çalışlarında başarılar dilerim, dedi.

58-004.jpg59-001.jpg

Editör: Haber Merkezi