Bismil’de Esnaf ve Köylerde seçim çalışmaları yapan Ak Parti Milletvekili adayı Ali İhsan Merdanoğlu ve Bismil Ak parti İlçe Başkanı Abdulhadi Akaydın, 7 Haziranda yapılacak olan milletvekili genel seçimlerinde AK Partiye destek istedi.

Seçim startını 17 Mayıs’ta veren Merdanoğlu, Yaptığı seçim çalışmalarında ilçe merkezinde esnaf ziyareti ve Bismil merkezdeki STK’ları ziyaret etti.

Merdanoğlu yaptığı açıklamada, Bizler gönüllere köprü yapmak için buradayız, bizler yatırımların yanında, muhabbet için, halkımızla yürümek için buradayız. Bu kapsamda esnaf kardeşlerimizle bir araya geliyor, onların sorunlarını dinliyoruz. İstikrarın sürmesi, Türkiye'nin ve Diyarbakır’ın büyümesi ve daha da gelişmesi için vazgeçilmez önem taşımaktadır. Biz halkımızın bu noktada AK Parti'ye gereken desteği vereceğine inanıyoruz. Dedi.

Merdanoğlu ve Beraberindekiler, Tepe Mah. Salat ve Ambar mahallelerinde esnafla bir araya geldi.

3-001.jpg4-001.jpg

KÖYLER ZİYARET EDİLDİ.

Genel Seçimlerin önemine değinen Milletvekili Merdanoğlu, köyün sıkıntılarını dinleyerek, çözümü noktasında hızlı bir çalışma yapılacağının sözünü verdi. Guroluk,Kağıtlı,Kenberli,Bakacak,Köpekli,Cakilli,Horuzlu,Hayderli,Colağan köylerinde yapılan ziyaretin ardından Korukçu köyüne geçen Milletvekili Adayı Merdanoğlu, burada köylüleri ziyaret etti..

 Daha sonra Tepe Mahallesinde ve vatandaşlar ile bir araya gelen Ak Parti Milletvekili adayı Merdanoğlu, 7 Haziranda yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimlerinde AK Parti’ye destek istedi.

Siyasetçiler için her seçimin önemli olduğunu ifade eden Merdanoğlu, “Türkiye’nin 13 yılda sağladığı kazanımları heba edilmek istenilmesinden dolayı bu seçim çok önemli bir hale geldi. Türkiye’yi koalisyonlara, belirsizliklere, istikrarsızlıklara, güvensiz ve huzursuz ortamlara itmek isteyenler var.dedi. Merdanoğlu; “AK Parti 2002 yılında iktidara geldiği zaman yasakların olduğu, sıkıntıların yaşandığı, Dünya’da yüzü olmayan bir Türkiye’ydi. Türkiye’ye demokrasi getiren, Kürtlere karşı ret, inkar ve asimilasyonu bitirdi. Türkiye’yi Dünya’da, saygın, sözü geçen demokrasisi oturmuş bir ülke haline getirdi. Şimdi’de yeni Türkiye’nin için yola devam diyoruz” dedi.

AK Parti olarak çözümü halkımızla birlikte yaptığını işaret eden Merdanoğlu. Yüreğimiz yanıyor. Artık kan akmasını istemiyoruz. Hepimiz çözüm sürecinin mutlaka barışla sonuçlanmasını istiyoruz. Bütün bölgenin buna ihtiyacı var. Çözüm sürecinin devam etmesi barışın sağlanması için, eski Türkiye’nin geri gelmemesi ve yeni Türkiye için ve koalisyonların olmaması için, huzur güven istikrarı oluşması için, Ak partiye destek verelim dedi.

 

Editör: Haber Merkezi