24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan milletvekili genel seçimlerinde Ak Parti’den Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı Mustafa Güleken gazetemizi ziyaret etti. Ziyarette gazetemiz kurucusu Musa Çelebi ile bir süre sohbet eden Güleken Diyarbakır’a hizmet edebileceğimi düşündüğüm için aday adayı oldum. Kazandığım takdirde yereldeki sorunları merkeze taşıyarak çözüme kavuşturmak istiyorum.
Bilindiği üzere bölgemizdeki sorunların başından gelen işsizlik sorununun çözüme kavuşması için  Bismil’de Kurulması planlan OSB çok önemsediğini söyleyen Güleken, milletvekili seçilmesi durumunda Diyarbakır’a hizmet edeceğini söyledi.

MUSTAFA GÜLEKEN KİMDİR
1990 yılında Bismil’de doğdu. İlk ve orda öğrenimimi Bismil’de tamamladı. 2013 yılında Akdeniz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler fakültesi ,Kamu Yönetimi Bölümünden mezun bitirdi. 2014 yılında Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri bünyesinde Silvan Tarım Kredi Kooperatifine atandı.
Aile işlerimizden dolayı memuriyet görevimden istifa etti. Şu anda Ticaret ve Tarım sektörlerinde faaliyet yürütmekte. Adalet Kalkınma Partisinin, gençlik kollarından ana kademeye kadar bir çok kademede görev aldı. Halen 15 Temmuz Gençlik ve Spor Kulübünde Denetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bismil Temsilciliği Başkan yardımcılığı görevlerini üstlenmekte.

dscf2397.jpg

2-120.jpg
 

Editör: Haber Merkezi