Türkiye’nin özellikle AK Parti’nin iktidara geldiği 2002 yılından itibaren başlattığı yenilikçi hareket ile hayal dahi edilemeyecek bir çizgiye ulaştığını ifade eden Ak Parti Diyarbakır Milletveili Aday adayı Uzman Dr. Vefik Çelebi şunları söyledi:

“Şu anda Cumhurbaşkanımız olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye; dış siyaset, ekonomi, kalkınmanın yanı sıra, özgürlük ve insan hakları konusunda büyük bir aşama kaydetti. Türkiye, AK Parti iktidarı sonrasında bölgesinde olan bitene kayıtsız kalmayan, gelişen ve bu gelişmeyi gerçekleştirirken de mazluma sahip çıkan dünyanın önemli bir aktörü haline geldi.

vefik-celebi1.20150216004712.jpg

                "EN ÖNEMLİ SORUN ÇÖZÜM SÜRECİ"

             Ülkenin ve Diyarbakır’ın en önemli sorunlarından birinin çözüm süreci olduğunu anlatan Çelebi, "Diyarbakır’ın ve Türkiye'nin en önemli sorunu çözüm sürecidir. Bizler tüm irademizle bu sürecin yanında yer almalıyız. Ayrıca Her insanın Ak partiye müracaat etmesi gurur vericidir. Biz buna saygı duyuyoruz. Şimdi aslında biz parti olarak bir aileyiz. Partimiz Türkiye'nin ve özellikle bölgenin sorunlarına eğilen, bunun üzerinde iyi politikalar üreten bir partidir. Bütün aday adayları benim kardeşimdir. Hepsi bu memleket için ayrı ayrı hizmet yapmak isteyen insanlardır. Bu bir bayrak yarışıdır" şeklinde konuştu.

Projelerimizi ortaya koyan analiz eden beklenen ümit edilen sonuçlara doğru yönlendiren ve sonuçlarını da Diyarbakır halkına sunmaya hedef alan bir çalışma içerisinde olacağını ifade eden Çelebi, Günümüzden daha çok ileriye taşıyacak projelere imza atacak. Onun sahiplerini teşvik edecek ve yönlendirecek bir kadronun Ankara’da olmasını Allah’tan niyaz ediyorum. Bu kadroda yer almayı hak ettiğimi düşünüyorum. Diye konuştu.

 

 

 

Editör: Haber Merkezi