Diyarbakır-Şanlıurfa istikametinde seyir halinde bulunan bir yolcu minibüsünü durduran jandarma ekipleri, bir yolcunun şüpheli hareketler sergilemesi üzerine şahsın üzerinde detaylı bir arama yaptı. Yapılan aramada, ağız içerisinde jelatine sarılı vaziyette 5 gram eroin ele geçirildi.

Konuya ilişkin Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı tarafından Kayapınar İlçesi Pirinçlik Jandarma Karakol Komutanlığı önünde yol kontrol ve arama faaliyetinin icra edildiği belirtildi.

Açıklamada, "İcra edilen faaliyet kapsamında Diyarbakır-Şanlıurfa istikametinde seyir halinde bulunan bir yolcu minibüsü durdurulmuştur. Araç içerisinde, Narkotik Tespit ve Arama köpeğinin kullanıldığı kontrolde, yolcu olarak bulunan F.Ş. isimli şahsın şüpheli hareketler sergilediği ve Narkotik köpeğinin şahıs üzerinde tepki verdiği görülmüştür." denildi.

Açıklamanın devamında, "F.Ş. isimli şahsın yapılan üst aramasında; ağzının içerisinde gizlediği özel olarak paketlenmiş jelatine sarılı ve içime hazır vaziyette 5 gram eroin ile bir adet sentetik hap ele geçirilmiştir." ifadelerine yer verildi.           

Olayla ilgili olarak, ele geçirilen uyuşturucu maddenin muhafaza altına alındığı, şüpheli hakkında ise adli işlemlere başlanıldığı belirtildi.
 

Editör: Haber Merkezi