Bir amatör futbol kulübünde futbolcu olan zanlı Baran E.(18) polis tarafından yakalanırken "Bana küfür etti. Bu yüzden aramızda kavga çıktı" dedi..

Küçükçekmece, Kartaltepe Mahallesi, Keskin Sokak'ta 30 Kasım 2011'de meydana gelen olayda bir süre önce dövdüğü için evden kaçan eşi Filiz Kadran'ı ikna etmek için gelen Erdal Kadran uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Görgü tanıkları, Diyarbakır'da bir kuyumcunun yanında çalışan Erdal Kadran'ın, eşinin erkek kardeşi Baran E. tarafından öldürüldüğünü söyledi..

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili başlattıkları soruşturmada olaydan sonra kaçan Baran E. bir gün sonra gözaltına alındı. Cinayet Büro Amirliği'ne getirilen Baran E. "Eniştem ve ablam 1993 yılında evlendiler. Aradan 15 gün geçtikten sonra ablamı dövmeye başladı. Her seferinde aile büyükleri araya girip durumu yatıştırdı. 3 çocukları oldu. Son olarak ablam dayak yüzünden Diyarbakır'daki evlerini terk edip bizim yanımıza geldi. Önceki gün eniştem onu ikna edip geri götürmek için peşinden bize geldi. Eniştem bir süre sonra beni yanına çağırarak konuşmak istediğini söyledi. Bana ablamın benim yüzünden evi terk ettiğini kendilerini rahat bırakmamı istedi. Bana küfür etti. Daha sonra belindeki silahı çıkartıp üzerime doğrulttu. Üzerine alıp silahı elinden almaya çalıştım. Bu sırada tabanca patladı. Vurulduğunu anlayınca oradan kaçtım" dedi..

Polis olayla ilgili yaptığı araştırmada Erdal Kadran'ın 15 yaşındaki bir çocuğunun Diyarbakır Çocuk Esirgeme Kurumu'nda bulunduğunu belirtti. Ayrıca Filiz Kadran'ın Erdal Kadran'ın uyguladığı şiddet nedeniyle birkaç kez şikayetçi olduğu öğrenildi. Poliste işlemleri tamamlanan Baran E. mahkemeye gönderildi...

Editör: Haber Merkezi