10 Eylül 2010 Cuma
TERÝM DEN CUMA NAMAZI TEPKÝSÝ
Terim, Milli Takým kampýný basýna açtýklarýný fakat iyi niyetinin istismar edildiðini söyledi. Tepkisini de böyle dile getirdi.
2008-05-24 - 01:08

EURO 2008 finallerine Almanya'da hazýrlanan A Milli Futbol Takýmý'nýn, Uruguay ile yarýn yapacaðý özel maç öncesinde Teknik Direktör Fatih Terim bir basýn toplantýsý düzenledi.

Toplantýda gazetecilerle bir sohbet gerçekleþtiren Terim, Milli Takým kampýný basýna açtýklarýný fakat iyi niyetinin istismar edildiðini söyledi. Fatih Terim bu yöndeki tepkisini ise, "Cuma namazýna canlý yayýn aracý gönderdiniz" diyerek verdi.

Terim sakat futbolcular hakkýnda bilgi verip, çalýþmalarýn nasýl gittiðini ve hedefe giden yolda neler yaptýklarýný söyledi.

Terim, kadroyu 20+3'e salý günü indireceðini hatýrlatarak, "Gökhan Gönül Wolfarth'a bir kez daha kontrol oldu. Onun dýþýnda bir çok aþamadan geçti. Geldiðinden daha iyi durumda olduðu kesin. Ancak bileðinde sakatlýðýn oluþu, durumu ciddileþtiriyor. Hem saðlýk hem fizik olarak iyi olmasý lazým. Ayaðýnýn dýþýnda olan tüm adele gruplarýný çalýþtýrdý ama daha koþu ve saha idmaný yapmadý. Servet ile beraber sezonun en çok yorulan isimleri. Ama riski atmayacaðýz. Bað kopuðu yok, fedakarca oynadýðý için aðrýsý var. Aðrý tolore edilebilecekse buna evet deriz ama sakatlýðýn ilerlemesi durumu varsa bunu göze alamayýz. 20+3'ü Salý günü açýklayacaðýz ama Gökhan'ýn koþu antrenmanlarýna doktorlar gözetiminde çýkmasýný bekliyoruz. Oyuncumuzu bir baský altýnda tutmayacaðýz. Bizim için sporcumuzun fizik ve ruh saðlýðý önemli" dedi.


YORUMLAR

Spor Kategorisine Ait Diðer Haberler

FUTBOLDA ÞAMPÝYON BÝSMÝL ÞAMPÝYON TÜRKCAN Diyarbakýrspor’lu taraftarlardan; Kurtar’a, TFF’ye, MHK’y , Kent Ligde kalacaðýz Bismil Spor ve Baðlar Belediyespor Maçý hakemler tarafýnda Ýptal Edildi Diyarbakýr'dan G.Antep-Sivas maçý Talebi Diyarbakýrspor Ligden Düþürülmedi Hedefi Tekrar Dünya Þampiyonluðu Diyarbakýrspor baþkaný: Bunlar bizden deðil -Bismil spor Takýmý, Yol Sporu 1-0 yendi. Karþýlaþmanýn tek golü 10 numaralý Feysel Yýldýrým'dan geldi.


HABER YORUMLARI

rezalet Bismil’de Belediye Otobüsleri Neden Yok? ne zaman geldiler Bismil- Demirtaþ Taziye ziyaretinde bulundu. feodal düzen zihniyetinin ürünüdür Bismil Belediyesinde Kavga: 1 Ölü, 16 Yaralý allah rahmet eylesin Bismil Belediyesinde Kavga: 1 Ölü, 16 Yaralý nasýl olur? Bismil Devlet Hastanesi’nde bir ilk daha; saðlýk sistemi çökmüþ... Bismil Devlet Hastanesi’nde bir ilk daha; bismil haber...senden bekliyoruz... Bismil’de Belediye Otobüsleri Neden Yok? tepe-beldesi.tr.gg Tepe Beldesi tepe-beldesi.tr.gg sitesi tamamen güncellenmiþtir TEPE BELDESÝ Tepe Beldesi tepe-beldesi.tr.gg sitesi tamamen güncellenmiþtir tepe-beldesi.tr.gg Tepe Beldesi tepe-beldesi.tr.gg sitesi tamamen güncellenmiþtir

Anketler

Referanduma sunulan, Yargý Reformu Paketine Kabul Oyu için aþaðýdaki hangi seçeneði seçersiniz?
Boykot ediyorum
Evet
Hayýr

Gunluk Gazeteler

Copyright © 2005 - 2010 Bismilhaber Gazetesi tlf.:04124153972