05 Eylül 2010 Pazar

SEÇÝM DÖNEMECÝNE GÝRDÝK

  Mekin ÇELEBÝ

          bismilhaber@hotmail.com
         SEÇÝM DÖNEMECÝNE GÝRDÝK

27/02/2009 Yerel seçimlerin yapýlmasýna þunun þurasýnda tam 32 gün kaldý. 32 gün sonra Ýlçemizin hem belediye baþkanýný, hem de il genel meclisi üyelerini, Belediye Meclisi ve mahalle muhtarlarýmýzý seçmiþ olacaðýz.

Yenilenecek olan bu kadrolardan halkýmýz ilçemize gereken hizmeti yapmalarý adýna vekalet verecek ve kendilerini 5 yýl boyunca bu göreve getireceklerdir.

Bu yüzden halkýmýz oylarýyla belirleyeceði ve etiketlendireceði hemþerilerimizden ilçemizin yýllardýr süregelen eksikliklerinin giderilmesini etmekte ve kendilerine verilen görevin hakkýný büyük bir sorumluluk anlayýþýyla yerine getirmelerini talep etmektedirler.

Hem yeni seçilecek olan Belediye Baþkanýmýzdan, Ýl genel meclisi üyelerimiz,belediye meclisi üyelerimiz ve mahalle muhtarlarýmýz halkýmýzýn teveccühü ile geldikleri görevin sorumluluðunu en iyi þekilde idrak etmeleri ve halkýmýzýn verdiði teveccühe layýk olma adýna üzerlerine düþeni özverice yerine getirmeleri gerekmektedir.

Yeni Belediye Baþkanýmýza da bu arada çok iþ düþecektir. Belediyemizin eksikliklerini giderme, iþçilerin içerde biriken alacaklarýný ödeme, esnafa ve diðer kesimlere olan borçlarýný ödemede bir hayli zorlanacaktýr. Bazý Belediyelerin borçlarý hayli fazla; Bu nedenle yine seçilecek olan Belediye Baþkanýmýzýn iþinin hiç de kolay olmayacaðýný düþünüyorum.

Her þeye raðmen yerel seçimlerin halkýmýzýn istemi doðrultusunda geçmesi ve seçimde kazananýn da memnun, kaybedenin de memnun olacaðý bir ortamda sonuçlanmasý tüm halkýmýzýn ortak dilek ve temennisidir diye düþünüyorum.

Halkýn iradesi 29 Mart tarihinde sandýklara yansýyacak ve yeni bir kadro ile ilçemiz yönetilmeye baþlanacaktýr.

Bismil ve beldeleri (Tepe, Yukarýsalat, ve Ambar) bugün gerçekten olmasý gereken yerde deðildir. Yýllarýn ihmaline uðratýlmýþ sorunlarýn hala ilçemizde var oluyor olmasý ilçemiz adýna gerçekten son derece büyük bir kayýptýr.

Bu yüzden 29 Mart tarihinde yeni görevle görevlendirilecek olan hemþerilerimizin konuya gereken hassasiyeti gösterip Bismil’e yakýþýr bir hizmet anlayýþýný getirmeleri beklentilerimiz arasýndadýr.

 

SON YAZILARI

Bismil Haber 6 yaþýnda... ÝÞTE O GERÇEK SENSÝN BEDÝÜZZAMAN SAÝD NURSÝ FAÝZ YASAÐININ NEDENLERÝ -Faizin topluma verdiði zararlar nelerdir? Yazý Dizisi -6- ÝSLÂM’DA FAÝZ YASAÐI -Faizin topluma verdiði zararlar nelerdir? Yazý Dizisi -5- TARÝHÝ SÜREÇ ÝÇÝNDE FAÝZ -Faizin topluma verdiði zararlar nelerdir? Yazý Dizisi -4- FAÝZ ÇEÞÝTLERÝ Faizin topluma verdiði zararlar nelerdir? Yazý Dizisi -3- FAÝZÝN TANIMI Faizin topluma verdiði zararlar nelerdir? Yazý Dizisi -2- Faizin topluma verdiði zararlar nelerdir? Yazý Dizisi 1- BOÞ GELÝRSÝN BOÞ GÝDERSÝN

YORUMLAR



HABER YORUMLARI

TEPE BELDESÝ Tepe Beldesi tepe-beldesi.tr.gg sitesi tamamen güncellenmiþtir tepe-beldesi.tr.gg Tepe Beldesi tepe-beldesi.tr.gg sitesi tamamen güncellenmiþtir Tepe beldesi Tepe Beldesi tepe-beldesi.tr.gg sitesi tamamen güncellenmiþtir TEPE BELDESÝ Tepe Beldesi tepe-beldesi.tr.gg sitesi tamamen güncellenmiþtir TEPE BELDESÝ Tepe Beldesi tepe-beldesi.tr.gg sitesi tamamen güncellenmiþtir tepe-beldesi.tr.gg Tepe Beldesi tepe-beldesi.tr.gg sitesi tamamen güncellenmiþtir tepe-beldesi.tr.gg Tepe Beldesi tepe-beldesi.tr.gg sitesi tamamen güncellenmiþtir Tebrikler Bismil Haber Bismil’de Belediye Otobüsleri Neden Yok? A.HADÝ AKAYDIN Akaydýn, Halktan Anayasa Deðiþikliði Ýçin Destek Ýstedi bismil

Anketler

Referanduma sunulan, Yargý Reformu Paketine Kabul Oyu için aþaðýdaki hangi seçeneði seçersiniz?
Boykot ediyorum
Evet
Hayýr

Gunluk Gazeteler

Copyright © 2005 - 2010 Bismilhaber Gazetesi tlf.:04124153972