Bağlar’da son kullanım tarihi geçmiş yaklaşık 7 ton zeytin, Bağlar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından imha edildi.

Bir firmanın ihbarı üzerine Bağlar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Toptancılar Sitesi içinde bulunan bir depo içerisinde yaklaşık 7 ton zeytine el koydu. Bağlar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Gıda Kontrol Ekipleri tarafından depoda yapılan incelemede kullanım tarihleri geçmiş yaklaşık 7 ton zeytin bulunduğu tespit edildi. Yapılan incelemede zeytinlerin bir firma tarafından depoya bırakıldığı ve bozuk olduğu belirlendi. Zabıta ekipleri çöp kamyonlarına yükledikleri bozuk ürünleri çöplüğe götürerek imha etti.

Bağlar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Gıda Kontrol Ekibi Kimyager Veysi Çelebi, belediyelerinin sınırları içerisinde bir firmaya ait işyerine ihbar üzerine geldiklerini söyleyerek, yaptıkları inceleme sonucunda tarihi geçmiş ürünlere el koyduklarını belirtti. “Tarihi geçmiş yaklaşık 7 ton zeytine el koyduk. Belediyemize ait araçlarla imha etmek üzere imha alanına götürdük” diyen Çelebi konuşmasının devamında şunları söyledi: “Özellikle bu son süreçte hem işyeri sahiplerinin hem de halkımızın ihbarları neticesinde ve belediye olarak yaptığımız çalışmalar sonucunda bu tür sorunlarla sık sık karşılaşıyoruz. Bu konuda yurttaşlarımızın bize yardımcı olmasını istiyoruz. En son yurttaşımızın yaptığı ihbar birçok esnafımıza örnek teşkil edeceğine inanıyoruz. Bu örnek bir davranıştır. Diğer esnaflarımızdan da bu tür örnek yaklaşımlar bekliyoruz. Rutin çalışmalarımız devam edecek.”

 Bağlar Bld

Editör: Haber Merkezi