Bismil Kaymakamı Harun Başıbüyük Bismil Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından fakir ailelerin barınma ihtiyaçlarını gidermek üzere Barınma Projesi kapsamında yoksul vatandaşlara verilmek üzere inşaatları devam eden 33 evde incelemelerde bulundu.

Bismil Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamında fakir ve muhtaç ailelere 33 konutun yapımı devam ettiğini ifade eden Kaymakam Başıbüyük,  "Devletin sıcak elini bu insanlara uzatacağız. Çocuk sayısına göre 50 ile 80 metrekare arasında değişen büyüklükte birinci sınıf evlerin yapımını bitirip, ailelere teslim edeceğiz. Dedi.

Kaymakam Harun Başıbüyük:  İlçemiz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca yürütülmekte olan barınma projesi kapsamında ekonomik durumu kötü 33 aileye verilmek üzere inşaatı devam eden konutların %60 ı tamamlandı. En kısa zamanda evleri tamamlayıp maddi durumu düşük olup, SYDV tarafından düzenli yardımlarla ekonomik durumları iyileştirilmeye çalıştığımız 33 yoksul vatandaşımızı inşallah ev sahibi yaparak onları fiziki koşulları çok kötü olan harabelerden kurtaracağız. Amacımız toplumun dezavantajlı kesimi olan yoksul vatandaşlarımızın derdine bir nebze olsun çare olmaktır.  Bu konuda tüm imkanlarımızı kullanarak Devletin yanlarında olduğunu his ettirmemiz lazım. Dedi

Ardından yetkililere, inşaatların hızlı ve teknik şartlara uygun bir şekilde tamamlanması talimatını vererek incelemelerini tamamladı.

Editör: Haber Merkezi