30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları ve yapılacak olan provalar nedeniyle yarın saat 09.00’dan itibaren etkinliklerin bitimine kadar, vatandaşların etkinlik alanında giriş çıkışlarda mağdur olmaması adına şehir içi bazı yolların trafiğe kapatılacağı duyuruldu.

Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, “İlimizde 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları ve 27 Ağustos günü yapılacak olan provalarla ilgili olarak vatandaşlarımızın etkinliğin yapılacağı alana yakın yollarda giriş ve çıkışlarda mağdur olmaması adına etkinlik süresince trafiğe kapatılacak. ”denildi.

Açıklamanın devamında trafiğe kapatılacak yol ve alternatif güzergahlar şu şekilde belirtildi:

“Ekinciler caddesinde; Kışla caddesi ile inal oğlu caddesi arası kapanacak olup alternatif olarak Akkoyunlu Caddesi takiben İstasyon Caddesine verilecektir.

Hintlibaba caddesinde; Kışla caddesi ile İnaloğlu caddesi arası kapanacak olup alternatif olarak Elâzığ Caddesi, Ali emiri ve Lise Caddesine verilecektir.

İnaloğlu caddesinde; İstasyon Caddesi ile Hintlibaba Caddesi arası kapanacak olup alternatif olarak Ali Emiri Caddesini takiben İstasyon veya elazığ caddesine verilecektir.

Kışla caddesinde; Elazığ caddesi kesişiminden istasyon caddesi kesişimine kadar kapanacak olup alternatif olarak Elâzığ caddesi ve istasyon caddesine verilecektir.”

Editör: Haber Merkezi