Spor Toto Süper Lig'de son 7 deplasmanda 1 galibiyet alabilen Fenerbahçe, Manisaspor'u 90+6. dakikada bulduğu golle 2-1 mağlup etti. sarı lacivertli ekip, Caner'in etkili oyunuyla üç puana uzanırken, bu sonuçla Manisaspor'un ligdeki galibiyet hasreti 8 maça çıktı.

19. dakikada Bienvenu ile duvar pası yaparak sol çaprazdan Manisaspor ceza sahasına giren Stoch'un sert şutunu İlker kornerle önledi.

27. dakikada sağ çaprazdan Manisaspor kalesine sokulan Caner'in vuruşunda İlker'den sekip boşta kalan topu kafayla ağlara gönderen Bienvenu, ofsayt bayrağına yakalandı.

29. dakikada Caner bu kez sağ çaprazdan vurdu. Kaleci İlker'den dönen topu takip eden Bienvenu yine İlker'e teslim etti.

37. dakikada Caner'in mükemmel pasıyla ceza sahasının sol çaprazında buluşan Bienvenu'nun şutu yan ağlarda kaldı.

38. dakikada Stoch ceza sahası ön çizgisinden çok sert vurdu. Ağlara gitmekte olan topa son anda uzanan İlker, meşin yuvarlağı kornere tokatlamayı başardı.

45. dakikada sol kanattan bindiren Gökhan'ın kale ağzına havalandırdığı topa ileri çıkan Serdar kafayı vurdu. Üst direkten geri gelen topu Bienvenu altıpastan kötü bir vuruşla dışarı attı.

55. dakikada sol kanattan Manisaspor ceza sahasına yüklenen Caner Stoch'la duvar pası yaptı. Stoch'un topukla önüne bıraktığı topu Caner çok sert bir şutla İlker'in solundan ağlara gönderdi: 0-1.

57. dakikada Bienvenu'nun sert şutunu İlker güçlükle çeldi. Boşta kalan topu savunma uzaklaştırdı. Bir dakika sonra bu kez tek başına Manisaspor ceza sahasına giren Mehmet Topal İlker'den de sıyrıldı. Ancak İlker son bir çabayla topu Mehmet Topal'ın ayağından alıp, ikinci golü önledi.

61. dakikada Manisaspor ilk tehlikeli atağında golü buldu. Ömer'in sağdan kale sahasına gönderdiği topu ön direkte kontrol eden Simpson, Serdar'dan sıyrıldıktan sonra açısı dar olmasına rağmen plase bir vuruşla Volkan'ı avladı: 1-1.

68. dakikada gelişen Manisaspor kontratağında tek başına Fenerbahçe ceza sahasına giren Murat Gürbüzerol, bomboş pozisyonda şutunu atmaya hazırlanırken müthiş bir hamle ile topun önüne kendisini atan Caner mutlak bir golü engelledi.

90+6. dakikada Fenerbahçe Caner'in düşürülmesiyle serbest vuruş kazandı. Emre'nin kale ağzına havalandırdığı topa Cristian kafayı vurdu. Kale ağzındaki Yiğit Gökoğlan'ın kafasına çarparak İlker'i yanıltan meşin yuvarlak ağlara gidence Fenerbahçe sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Editör: Haber Merkezi