Spor Toto Süper Lig'de 19. haftanın son maçında Fenerbahçe, kendi evinde 1 - 0 geriye düştüğü maçta Gaziantepspor'u Stoch, Christian Baroni ve Mehmet Topuz'un golleriyle 3 - 1 mağlup ederek haftayı üç puanla kapadı.

47. dakikada Şükrü Saracoğlu Stadı'nın bir bölümünde elektrikler kesilince karşılaşma yaklaşık 4 dakika durdu.

Konuk Gaziantepspor, 45. dakikada Kerim Zengin'in kırmızı kart görmesi nedeniyle müsabakanın ikinci yarısını 10 kişi oynamak zorunda kaldı.

69. dakikada Caner'in sağ kanattan ceza alanı içine yaptğı ortada Bienvenu'nun kafa vuruşu az farkla yandan auta çıktı.

76. dakikada Fenerbahçe beraberliği yakaladı. Bu dakikada Alex, sol tarafta daha müsait durumda bulunan Ziegler'i gördü. Bu futbolcunun geriye çıkardığı topu önünde bulan Stoch, düzgün bir vuruşla kalecinin sağından meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 1-1.

77. dakikada Fenerbahçe, öne geçti. Bu dakikada sol tarafta topla buluşan Stoch, Christian Baroni'yi gördü. Alex ile verkaç yapan Christian Baroni, düzgün bir vuruşla kaleciyi mağlup etti. 2-1.

81. dakikada Stoch'un ceza alanı dışından sert şutu kaleciden sekti. Bienvenu'dan önce araya giren Elyasa tehlikeyi önledi.

90+2. dakikada Alex'in ara pasıyla savunmanın arkasına sarkan Bienvenu'nun vuruşunu kaleci kornere tokatladı.

90+3. dakikada Fenerbahçe'nin 3. golü geldi. Ziegler'in pasında topla buluşan Alex, ceza alanına gönderdi. Topla buluşan Mehmet Topuz'un ayağının dışı ile vuruşu kalecinin sağından ağlarla buluştu. 3-1.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele Fenerbahçe'nin 3-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Maçın bitiş düdüğün ardından karşılaşmanın hakemine itirazlarını sürdüren Elyasa ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü.

Editör: Haber Merkezi