Bismil Altıok mahallesi Sanat sokağında yapılan serginin açılışına Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkanı Turgay Gülenç ,Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Vural, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.   Gülenç,  darbe gecesini anlatan fotoğrafları yorumlayarak oradaki vatandaşlara bilgiler verdi.

15 Temmuz nöbetlerini tutmaya devam edeceklerini aktaran  Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkanı Turgay Gülenç, “Öğle namazıyla birlikte mevlidimiz vardı oraya katıldık. İnşallah 16 Temmuz sabah namazına kadar da nöbetlerimizi sürdürmeyi planlıyoruz. Tüm yurtta olduğu gibi Bismillimize de 15 Temmuz için meydanlardayız, o gün darbeye karşı koyan kardeşlerimizle nöbet tuttuğumuz meydandayız ve halkımızın milli birlik ve beraberliği için o nöbetlere devam edeceğiz” dedi.

“İnşallah bir daha 15 Temmuz gibi hain kalkışmalara maruz kalmayız”

15 Temmuz gecesinin unutulmaması gerektiğini belirten Başkan Gülenç, “15 Temmuz’da şehit olan kardeşlerimize Cenabı-ı Hakk’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum. 15 Temmuz akşamı yaşananlar milletimizin ne kadar büyük bir millet olduğunu ortaya koydu, bunu hepimiz gördük. İnşallah bir daha 15 Temmuz gibi hain kalkışmalara maruz kalmayız ve milletimiz böyle acılar yaşamaz” şeklinde konuştu.

15 Temmuz fotoğraf sergisinden sonra oradaki vatandaş sohbet eden  Gülenç,Esnaf ziyareti yaparak esnaflarla beraber çay içti.

2-002.jpeg3-004.jpeg5.jpeg4-001.jpeg

Editör: Haber Merkezi